Popup hoteller Fang dem mens du kan

En hele hotellet kunne passe i 36 kasser, nok til at fylde en enkelt lastbil. Når pakket ud, vil de indeholder alle forudsætninger for et moderne hotelværelse, herunder senge, sofaer, toiletter, skillevægge, plus elementer til håndværk natklubber, restauranter – selv en pulje, hvis dette ønskes.
“Et traditionelt hotel kan tage fem til seks år at bygge, fra start til slut. Med pop-up hotel, ser vi det tage to til fire uger,” siger Tan.
Skønheden i projektet, siger Lai, er dens fleksibilitet.
Mark Sorrill, grundlæggeren af ​​den britiske baseret Pop-Up Hotel, har oprettet indkvartering i form af luksus telte (og i nogle tilfælde yurts, hyrde hytter og Airstream mobilhomes) på nogle af Englands mest spektakulære egenskaber. I august, for eksempel, han partnering med Heritage England og flyttede sin drift på grund af Osborne Estate, en sprællende 19. århundrede herregård, der blev bygget som en sommerresidens for dronning Victoria og prins Albert.
Pop-Up Hotel er også populært på festivalen kredsløb. Faktisk lancerede den første i Glastonbury, Storbritanniens største musikfestival, for to år siden. Derefter er det kun tilbudt 20 værelser. Dette år, dens rulles ud 130, og blev fuldt bookede.
“Gæsterne synes virkelig forstå, at hvis du skulle komme og bo hos os igen i en anden placering, ville det være en anderledes ferie oplevelse,” siger han.
Booking er ikke nødvendigvis billig – telte på det fire-dages Glastonbury festival starter ved $ 1525.
I mellemtiden, New Yorks hotel belægningsprocent er 96% – næsten fuld kapacitet. Pink Cloud løsning er at skabe midlertidige hoteller i tomme kontorbygninger. På den måde turister få et sted at sove for natten og ejeren af ​​bygningen endelig kan trække på nogle husleje.
Watch: genopfinde hotel Morgenmad
“Hvis du var at etablere sig i Miami, kan du medbringe svømmehaller. I Manhattan, måske gæsterne ønsker at se en boksekamp. Vi kunne bringe i en midlertidig boksering. Det hele afhænger af byen og det offentlige,” siger han siger.
Den pris punkt, de er forestiller, ville også være betydeligt lavere. Den gennemsnitlige New York hotelværelse er $ 350 nat. Pink Cloud værelser, i mellemtiden, ville ur i omkring 130 dollar.
Samtidig, bare fordi væggene er lærredet ikke betyde, at du ville være roughing det. Concierge og porter service er normalt en del af pakken, og afhængigt af begivenheden, er der som regel ledsager restaurant, bar og spa-telte.
Konceptet er at få trækkraft. Snoozebox er et andet selskab, der tilbyder bærbare indkvartering, ofte knyttet til vigtige begivenheder, såsom London Olympics sidste år og G8-topmødet i Nordirland i juni i år. Snoozebox værelser er oprettet i skibscontainere, hvilket gør dem nemme at transportere. At de er selvstændige midler, de har klimastyring muligheder, en fordel i forhold Pop-Up Hotel.
Kinas højhastighedstog tiltrækker frustrerede løbesedler
En af de mest opfindsomme pop-up koncepter, men er ikke blevet officielt lanceret endnu. Det er udtænkt af Københavns-baserede arkitektfirma Pink Cloud, og i sidste måned den vandt radikal innovation i Hospitality Award. Selskabet håber at samtidig løse to presserende spørgsmål plager mange urbane landskaber: fraflyttet kontorplads og utilstrækkelige hotel ledige stillinger.
Den kollektive, som består af partnere Eric Tan, Leon Lai og Nico Schlapps er håb om at gøre New York sin lancering punkt. Tan påpeger, at kontoret tomgangen i byen er alarmerende høj på 26%.
“Lejere vil hellere vente til nye højhusene skal bygges end leje dem levn fra 60’erne og 70’erne, som desværre byen har en masse,” forklarer han. “Lofterne er lave og bestanden synes forældede for potentielle lejere.”
Virksomheden er i øjeblikket udse partnere til at gøre konceptet til en realitet. Den måde Pink Cloud ser det, kunne hotellet være en klog markedsføring stunt for det rigtige mærke. For eksempel siger Tan, kunne en stor tøjmærke bruge Pink Cloud model til at promovere sig selv i løbet af modeugen.
Traditionelt er hoteller bygget med det håb, de vil have udholdenhed. For en ny race af indkvartering, dog på lang sigt er passé.
De sidste to år har set en spredning i antallet af pop-up hoteller – opstaldet i alt fra tipier på gamle skibscontainere. Mange er på vej på steder traditionelt off-grænser for traditionelle hoteller.

EU-Asia