Tag Archives: Pitakonan saka owahowahan utawa lampahing hovers liwat RBI

Pitakonan saka owahowahan utawa lampahing hovers liwat RBI

Miturut comparison, a Veteran New Delhi Wong njero kayata Mayaram, 57, bakal perceived dadi liyane kamungkinan kanggo ngasilaken kanggo meksa pamaréntah kanggo ease privasi babakan dhuwit ing sih kang wutah. Nanging, padha iki ngandika saka Subbarao kang knthi angel dadi pushover. Given Rajan kang Diverifikasi, piyambakipun saged katon minangka wong sing bisa ketemu sing godhongé amba tantangan privasi kawungokaken dening …Read more »

EU-Asia