Apple tester iPhone bevægelsesdetektor

Apple synes at være afprøve motion control funktioner, der vil lade folk kontrollere deres iPhones ved at flytte deres hoveder.
Funktionen, først rapporteret af 9to5 Mac, blev opdaget i udvikleren version af Apples nyeste mobile styresystem, iOS 7 og er endnu ikke offentligt tilgængelige. Det er en mulighed i Accessibility menu, der tilsidesætter de sædvanlige touchscreen kontrol.
Det virker ved hjælp af fremadvendte iPhone eller iPad kamera til at opdage hoved bevægelser, ifølge rapporten. Når du er på, at systemet kører automatisk gennem hver option på enhedens skærm, indtil brugeren vælger den han eller hun ønsker ved at dreje hans eller hendes hoved til den ene side.
Venstre eller højre hoved bevægelser kan tildeles til forskellige opgaver, herunder at vende tilbage til de vigtigste startskærmen viser meddelelser eller aktivering stemme assistent Siri. (Du kan se en video demonstrationhere.)
Den tilgang synes tidskrævende, men at være i stand til at navigere i telefonens brugerflade denne måde med hovedbevægelser kunne potentielt være nyttige for mennesker med begrænset mobilitet eller andre handicap, der gør touch eller voice interfaces vanskelige at bruge.
Den nye version af iOS mobile styresystem er stadig i beta-test, når dens funktioner bruges af udviklere skaber nye apps, mens Apple løser bugs og polerer interface. Regelmæssige iPhone-brugere vil være i stand til at opgradere til iOS 7 i efteråret.
Hovedet-bevægelsen funktion er ment som en indstilling for tilgængelighed, men det er nemt at forestille sig lignende motion control funktioner bliver mere almindeligt på enheder i fremtiden.
Motion Detection-teknologi, der lader dig styre en computer interface har taget fart i de seneste par år. Microsoft Kinect og en snart-til-være-udgivet enhed fra Leap Motion bruge kraftfulde dybde sensor kameraer. Kinect kan registrere en persons skelet, ansigt og endda udtryk. Leap registrerer håndbevægelser såsom fingerbevægelser.
I en knivspids, kan regulære smartphone kameraer udføre nogle mindre bevægelsesdetektering funktioner, men de er stadig i de tidlige stadier og har brug for arbejde, før de er gode nok til at være praktiske værktøjer.
Motion Control indstillinger er allerede dukker op i smartphones. Samsung Galaxy S4 understøtter øjet rulning, flytte en side, når brugerens øjne ser op eller ned, og afsløre, når bevægelse er stoppet.
Hvis du ser bort fra en video, mens den afspilles, kan det automatisk på pause. Det understøtter også fagter, såsom picking up opkald, når du vifter en hånd over enheden.

EU-Asia