Асиана црасх жртве вероватно да ће добити милионе

Истражитељи су сада разматра могућност да је једна од две девојке погинуле у несрећи је погођена возила хитне трке на сцени. Али, чак и ако то докаже да је тако, Волк предвиђа Асиана суочиће примарну правну одговорност за њену смрт, а не на аеродрому или ватрогасци.
“Постоји могућност да за много различитих оптужених, али и њени Асиана (осигурање) носача ће бити они који на крају плаћају”, рекао је он.
“Мислим да не постоји захтев тамо вреди мање од $ 1 милион Многи ће вредети више-милиона.”, Рекао је Артур Волк, један од најбољих телесне повреде адвоката специјализованих за ваздух судара. Филаделфија бази Волк рекао да је од понедељка, он није био задржан од стране било ког од путника или њихових породица.
Асиана Аирлинес ће вероватно завршити плаћају стотине милиона долара за путнике у лету који се срушио у суботу у Сан Франциску, према водећи експерт Закон о ваздухопловству.
“ПТСП је подмукла болест,” рекао је он. “Многи не могу да се врате на посао и они који мисле да су добро и врате се на посао, шест месеци касније сазнају да су грудвица на поду, јер је коначно дође кући да би се угнездила..”
Волк рекао да је његов први насеље на основу ПТСП је за стјуардеса који је побегао без физичке повреде када Унитед Аирлинес лет срушио у Сиоук Цити, Иова, у 1989. Од тада ПТСП насеља су постали уобичајени за преживјеле авио судара.
Волк је рекао да нико од америчких Аирваис чији авион слетео у Њујорку реке Хадсон у јануару 2009 поднео тужбу након те несреће. Али он је рекао УС Аирваис (ЛЦЦ, Фортуне 500) дао сваку новчану насеље – иако посада је славио за искрцавање обогаљен авион и спасе живот свима. Авио имао коментар на плаћање у том случају.
Релатед: Асиана акције набасати након несреће
Насељима ће бити за путнике који је задобио велике повреде, као и за две кинеске девојке који су убијени. Ови износи ће бити насеља на основу процене за цео живот изгубио плате, бол и патњу и медицинске трошкове. Волк рекао насеља неће бити већа чак и ако се испостави да је грешка пилота узрок пада.
“Никада није било казнену штету пресуда против авио-компаније за несреће”, рекао је он. “Без обзира на то колико је нечувено понашање доказује да је, и то изгледа прилично нечувено, то неће да се промени број долара.”
Волк предвидео Асиана ће се сложити да се не оспори своју обавезу у предмету, јер не жели продужену пажњу на улогу одиграла своју екипу у несрећи.
Релатед: Боинг Стоцк неповређен од невоља овогодишње
Он је рекао да не верује да је произвођач авиона Боинг (БА, Фортуне 500) или Сан Франциско аеродром или други потенцијални оптужени ће на крају морати да плати било коју штету, чак и ако су наведени у оделу.
Црасх, прва фатална авио несрећи у САД-у скоро четири године, догодио у суботу када је Боинг 777 Јет покушава да ландцлиппед крај писте. Било је 182 људи у болници са повредама у распону од тешких неприлика до парализе.
Волк рекао чак и 123 путника у авиону који је побегао без икаквих физичких повреда вероватно да виде седам фигура насеља из авио-компаније и њене носиоце осигурања услед пост-трауматског стресног поремећаја (ПТСП).

EU-Asia