Zynga afskediger 18% af de ansatte

Som et resultat af disse problemer, er Zynga-aktien vantrives under $ 3.50. Alligevel aktier er steget med næsten 30% i år på håb om, at Zynga skridt ind lovlig gambling kunne betale sig. InDecember, Zynga indgav en ansøgning om spillelicens i Nevada. Zynga har tidligere annonceret et partnerskab med bwin.party, en britisk gaming firma, der har specialiseret sig i online sports betting, poker og bingo.
“Ingen af ​​os nogensinde forventet at møde en dag som i dag, især når så meget af vores kultur har været om vækst,” Zynga CEO Mark Pincus skrev i et blogindlæg. “Men jeg tror, ​​vi alle ved, det er nødvendigt at flytte Zynga sagde” væsentlig “omkostningsreduktioner fra fyringer vil spare virksomheden 70 millioner dollars til 80 millioner dollars om året. Aktier i Zynga (ZNGA) væltede 10% på nyheden.
“Ingen af ​​os nogensinde forventet at møde en dag som i dag, især når så meget af vores kultur har været om vækst,” Zynga CEO Mark Pincus skrev i et blogindlæg. “Men jeg tror, ​​vi alle ved, det er nødvendigt for at komme videre.”
Social gaming er blevet så populært, at det har været vanskeligt at opretholde en førende position, Pincus tilføjet.
Selskabet bekræftede sin omsætning og indtjening per aktie vejledning til både den nuværende kvartal og hele året. Men Zynga forventer nu et nettounderskud på mellem $ 28500000 og 39 millioner dollar i indeværende kvartal, værre end den $ 27600000 tab analytikere overvåget af Thomson Reuters havde ventet.
Det har været tydeligt for måneder, at den sociale gaming firma er i problemer. Den December 2011 IPO var skuffende, har Zynga køb af “Draw Something” maker OMGPOP wasdisastrous, og mange af selskabets spil været underpræsterende.
I oktober 2012, skæres Zynga 5% af sine medarbejdere, lukkede sine Boston kontorer og foreslåede lukninger af dets Japan og britiske kontorer. Værre, Zynga meddelte også, det ville være forskalling omkring et dusin spil – og omkring fem flere er blevet lukket ned siden da.
De nedskæringer vil blive udstedt på tværs af alle dele af virksomheden, og Zynga vil lukke ned et par kontorer. Den “Farmville” maker ikke sige hvilke kontorer, der lukker, men tech blog AllThingsD rapporteret, at New York, Los Angeles og Dallas er på huggeblokken.
Zynga sagde “væsentlig” omkostningsreduktioner fra fyringer vil spare virksomheden 70 millioner dollars til 80 millioner dollars om året. Aktier i Zynga (ZNGA) væltede 10% på nyheden.
Både CFO Dave Wehner og administrerende game designer Brian Reynolds har forladt selskabet i de seneste par måneder.
Zynga mandag annoncerede den vil afskedige 520 medarbejdere eller 18% af sin arbejdsstyrke, som et led i et forsøg på at stabilisere finanserne på kæmper videospil selskab.

EU-Asia