Yahoo tolja minden felhasználó új e-mail

Még mindig nem tetszik a legújabb verzió? A Yahoo segítségével poszt lehetőségeket kínál elégedetlen felhasználók, többek között, hogyan kell letölteni a tartalmat, és hozzá egy másik ügyfél, és hogyan törölheti fiókját.
A fejlesztések álltak rendelkezésre Web, Windows 8, iPhone / iPod touch és az Android. De mint minden esetben, amikor szembesült a változás, egyes emberek sokkal jobban érezték magukat a régebbi verziók, beleértve a “Yahoo Classic”, és kaptak hétfőig váltani.
A Yahoo Help tegye a cég megjegyezte, hogy a korszerűsítés a felhasználóktól olyan feltételek elfogadását, beleértve a “automatizált tartalmat szkennelés.” Ez a technológia hasonló által használt Google a Gmail, ami használ keresési algoritmusok, nem valódi emberek, hogy olvassa el a tartalmát az emberek üzeneteket, hogy a cél megfelelő reklám – és egyéb funkciók – a számukra.
A Yahoo számára, akik kedvelik a régi iskola e-mail, a türelmi időszak vége.
Hétfőn az első nap, hogy a felhasználók szükség lesz frissíteni a legújabb verzióra a Yahoo e-mail szolgáltatás, amely szerint a különböző felmérések is akár a második vagy a harmadik legnépszerűbb az interneten.
A felhasználók választhatják ki, hogy a funkció megváltoztatásával beállításokat.
A változások a legfrissebb Yahoo Mail közé eltávolítása néhány a dobozokat, tele az oldalt a webes verzió, és felajánlotta miniatűr képek mellékletek, feltehetően, hogy segítsen ne kattintson a csalások, spam és más nem kívánt tartalmat.
A Mail for iPhone, a felhasználók választhatnak több üzenetet, és ellop törölni, jelölje ki, vagy fájlba őket. Az Android app frissíthető, többek között fel kevesebb csatorna az akkumulátor élettartamát.
Ez a változás már a munkálatok december óta, amikor a Yahoo, irányítása alatt az új vezérigazgató Marissa Mayer, bejelentette, hogy jelentős és régóta várt felújítás az e-mail.
“Te azt mondta hangos és egyértelmű, hogy szeretne kevesebb zavaró, amikor az e-mail,” Mayer mondta abban az időben. “Azt akarja, hogy gyorsan be, kommunikálni, és szállj fel a nap. És hallgattam.”

EU-Asia