Yahoo shtyn për të gjithë përdoruesit e ri e-mail

יEnde nuk më pëlqen versionin e fundit? Postimi ndihmë Yahoo ofron opsione për përdoruesit e pakënaqur, duke përfshirë se si për të shkarkuar përmbajtjen tuaj dhe të hyni në atë nëpërmjet një tjetër klient dhe si për të fshini llogarinë tuaj.
Përmirësimet janë vënë në dispozicion për Web, Windows 8, iPhone / iPod touch dhe Android. Por siç është gjithmonë rasti kur të përballen me ndryshime, disa folks kanë qenë më të rehatshme me versionet më të vjetra, duke përfshirë “Yahoo Classic”, dhe janë dhënë deri të hënën për të kaluar.
Në një ndihmë të Yahoo postoni Kompania vuri në dukje se përmirësimin kërkon përdoruesve të bien dakord për kushtet, duke përfshirë “skanim i automatizuar përmbajtjes.” Kjo është teknologji e ngjashme me atë të përdorur nga Google me Gmail, i cili përdor algoritme të kërkimit, njerëzit nuk e vërtetë, për të lexuar përmes përmbajtjen e mesazheve të njerëzve në mënyrë për të synuar reklamat relevante – si dhe karakteristika të tjera – për ta.
Për përdoruesit e Yahoo të cilët preferojnë të vjetër-shkollën e-mailing, periudha juaj hiri është e gjatë.
E hëna është dita e parë që përdoruesit do të jetë e nevojshme për të përmirësuar në versionin e fundit nga e e-mail shërbimit të Yahoo-së, e cila sipas vlerësimeve të ndryshme është as i dytë apo i tretë më i popullarizuar në Ueb.
Përdoruesit mund të zgjedhin nga tipar i atij duke ndryshuar parametrat e tyre.
Ndryshimet në versionin e fundit të Yahoo Mail përfshijnë largimin e disa prej kutive që mbushura faqe në versionin e internetit dhe duke ofruar imazhe thumbnail vese, me sa duket për të ndihmuar të shmangur duke klikuar mbi të përmbajtjes Spam mashtrimet, dhe të tjera të padëshiruara.
Më Mail për iPhone, përdoruesit mund të zgjidhni mesazhe të shumta dhe shpullë të fshini, apo të nxjerrë në pah paraqesë ata larg. Android app ishte modernizuar për të, ndër të tjera, vënë ikjen e më pak në jetën e baterisë.
Ky ndryshim ka qenë në veprat që nga dhjetori, kur Yahoo, nën drejtimin e ri CEO Marissa Mayer, njoftoi një rregullim të madh dhe të shumëpritur të e-mail.
“Ju keni na tha me zë të lartë dhe qartë se ju doni distractions më pak kur është fjala për e-mail,” tha Mayer në atë kohë. “Ju doni të identifikoheni shpejt, të komunikojnë dhe të merrni më me ditën tuaj. Dhe ne kam dëgjuar.”

EU-Asia