Yahoo potisne vse uporabnike na novo e-pošto

Še vedno mi ni všeč najnovejšo različico? Yahoo pomoč objave ponuja možnosti za nezadovoljne uporabnike, vključno s tem, kako prenesti svojo vsebino in dostop prek drugega odjemalca in kako izbrisati svoj račun.
Nadgradnje so na voljo za splet, Windows 8, iPhone / iPod touch in Android. Ampak kot vedno v primeru, ko se soočajo s spremembami, so bili nekateri ljudje bolj zadovoljni s starejšimi različicami, vključno z “Yahoo Classic”, in so imele vse do ponedeljka do preklop.
V Yahoo Pomoč objavljajo družba ni ugotovila, da nadgradnja morajo uporabniki strinjati s pogoji, vključno z “avtomatsko skeniranje vsebine.” To je tehnologija, podoben tistemu, ki ga Google z Gmail, ki uporablja iskalne algoritme, niso pravi ljudje, da se glasi skozi vsebino sporočil ljudi, da bi ustrezno ciljno oglaševanje uporabljajo – kot tudi druge funkcije – z njimi.
Za Yahoo uporabnike, ki raje old-school e-pošte, vaša milost rok je konec.
Ponedeljek, je prvi dan, da se bodo uporabniki morali nadgraditi na najnovejšo različico z e-poštno storitvijo Yahoo, ki je po različnih ocenah je bodisi drugi ali tretji najbolj priljubljen na spletu.
Uporabniki lahko odločite za to funkcijo, tako da spremenite svoje nastavitve.
Spremembe v zadnji različici Yahoo Mail sodijo odstranitev nekaterih poljih, ki napolnjenih strani v spletni različici in ponuja sličice priključki, verjetno, da bi se izognili tako, da kliknete na prevare, spam in drugih nezaželenih vsebin.
Na Mail for iPhone, lahko uporabniki izberete več sporočil in potegnite izbrisati, označite ali jih vložiti stran. Android app smo nadgradili, med drugim, naj manj možganov na življenjsko dobo baterije.
Ta sprememba je bila v delih od decembra, ko je Yahoo, pod vodstvom novega predsednika uprave Marissa Mayer, je napovedal velik in dolgo pričakovana prenova e-pošti.
“Vi ste povedali jasno, da hočeš manj motečih dejavnikov, ko gre za e-mail nas in glasno,” je dejal Mayer v tistem času. “Vi želite, da se hitro prijavite, komunicirajo, in dobite na vaš dan. In smo poslušali.”

EU-Asia