Yahoo empeny tots els usuaris a la nova adreça de correu

Segueix sense agradar-me l’última versió? El lloc d’ajuda Yahoo ofereix opcions per als usuaris descontents, incloent com descarregar el contingut i accedir a ell a través d’un altre client i com eliminar el seu compte.
Les millores es van fer disponibles per Web, Windows 8, iPhone / iPod touch i Android. Però, com sempre passa quan s’enfronten amb el canvi, algunes persones se senten més còmodes amb les versions anteriors, com “Yahoo Classic”, i se’ls va donar fins dilluns per canviar.
A Yahoo Ajuda publicar l’empresa va assenyalar que l’actualització requereix que els usuaris acceptin com “anàlisi de contingut automatitzat.” És una tecnologia similar a la utilitzada per Google amb Gmail, que utilitza algoritmes de recerca, la gent no és real, per llegir el contingut dels missatges de la gent per tal de dirigir la publicitat rellevant -, així com altres funcions – a ells.
Per als usuaris de Yahoo que prefereixen la vella escola d’e-mailing, el període de gràcia ha acabat.
El dilluns és el primer dia que els usuaris hauran d’actualitzar a l’última versió del servei de correu electrònic de Yahoo, que segons diverses avaluacions és el segon o tercer més popular a la xarxa.
Els usuaris poden optar per aquesta característica, canviant la seva configuració.
Els canvis en l’última versió de Yahoo Mail inclouen l’eliminació d’algunes de les caixes que omplien la pàgina en la versió web i que ofereix imatges en miniatura dels arxius adjunts, presumiblement per ajudar a evitar en fer clic a les estafes, el contingut no desitjat spam i altres.
El correu per l’iPhone, els usuaris poden seleccionar diversos missatges i lliscar per eliminar, destacar o presentar a les escombraries. L’aplicació Android s’actualitza a, entre altres coses, posar menys càrrega per a la bateria.
Aquest canvi ha estat en les obres des de desembre, quan Yahoo, sota la direcció del nou CEO Marissa Mayer, va anunciar una revisió a fons i esperat del correu electrònic.
“Tu ens has dit alt i clar que vostè vol menys distraccions quan es tracta de correu electrònic”, va dir Mayer en el moment. “Vols d’iniciar sessió ràpidament, comunicar-se i seguir amb el seu dia. I ens ha escoltat”….

EU-Asia