Yahoo driver alla användare att ny e-post

Fortfarande tycker inte den senaste versionen? Den Yahoo hjälp stolpen erbjuder alternativ för missnöjda användare, inklusive hur du hämtar ditt innehåll och komma åt den via en annan klient och hur man raderar ditt konto.
De uppgraderingar har gjorts tillgängliga för webben, Windows 8, iPhone / iPod touch och Android. Men som alltid är fallet när man står inför förändring, var en del folk mer bekväm med äldre versioner, inklusive “Yahoo Classic”, och gavs till måndag för att byta.
I en Yahoo Hjälp posta bolaget noterade att uppgradera kräver att användarna godkänner villkoren inklusive “automatiserad innehåll scanning.” Det är teknik liknande den som används av Google med Gmail, som använder sökalgoritmer, inte riktiga människor, att läsa igenom innehållet i folks meddelanden i syfte att rikta relevant reklam – liksom andra funktioner – till dem.
För Yahoo-användare som föredrar old-school e-post, är din frist över.
Måndag är första dagen som användarna kommer att krävas för att uppgradera till den senaste versionen av av Yahoos e-posttjänst, som enligt olika bedömningar är antingen den andra eller tredje mest populära på webben.
Användare kan välja bort den funktionen genom att ändra sina inställningar.
Ändringarna till den senaste versionen av Yahoo Mail innefatta att ta bort några av de lådor som fyllde sida i webbversionen och erbjuda miniatyrbilder av bilagor, förmodligen för att undvika att klicka på bedrägerier, skräppost och annat oönskat innehåll.
På Mail for iPhone kan användarna välja flera meddelanden och svep ta bort, markera eller lämna bort dem. Android-appen har uppgraderats till, bland annat, lägga mindre belastning på batteriet.
Denna förändring har varit på gång sedan december, då Yahoo, under ledning av nya vd Marissa Mayer, meddelade en viktig och efterlängtad översyn av e-post.
“Du har berättat för oss högt och tydligt att du vill ha färre distraktioner när det gäller e-post,” Mayer sade på den tiden. “Du vill snabbt logga in, kommunicera, och gå vidare med din dag. Och vi har lyssnat.”

EU-Asia