Xina de juliol de Flash HSBC PMI cau

No, és la política d’ajust, però, en resposta a la desacceleració del creixement, i la setmana passada va eliminar el sòl sobre les taxes dels préstecs bancaris per ajudar a reduir els costos financers per a les empreses.
President Xi Jinping, va dir en declaracions publicades dimarts que la clau per fer front a diversos desafiaments que enfronta l’economia era aprofundir les reformes en tots els aspectes.
Una ocupació de mesura subíndex va caure a 47,3 al juliol, el nivell més baix des de març de 2009. Es va situar en 47,6 al juny i ha estat per sota de 50 durant quatre mesos consecutius.
Les noves comandes subíndex va caure al seu nivell més baix en 11 mesos, i es van quedar per sota del 50 per tercer mes consecutiu. Producció disminuir a 10 mesos de baixa i es va mantenir en la contracció per segon mes consecutiu.
El HSBC / Markit PMI flash es publica una setmana abans de la lectura final, i es basa en aproximadament el 85-90 per cent del total de respostes de l’estudi PMI de cada mes. És el primer indicador disponible de l’activitat mensual de l’economia xinesa.
“A mesura que Pequín ha subratllat recentment garantir el nivell mínim de creixement necessari per garantir l’estabilitat de l’ocupació, el PMI flash reforça la necessitat d’introduir mesures d’ajust addicionals per estabilitzar el creixement”, va dir Qu.
Sense grans mesures d’estímul a la vista, els economistes en l’últim sondeig de Reuters van pronosticar l’economia xinesa creixeria un 7,5 per cent el 2013, arribant a la meta del govern.
Va ser el nivell més baix des d’agost de 2012.
“La lectura més baixa del juliol HSBC flash de la Xina Manufacturing PMI suggereix una desacceleració contínua en la fabricació dels sectors més febles gràcies als nous comandes i liquidació d’existències més ràpid”, va dir Qu Hongbin, economista en cap per a la Xina d’HSBC.
“Això afegeix més pressió sobre el mercat de treball”, va dir.
Els economistes diuen que el nou govern considera que es necessita una taxa de creixement anual del 7 per cent per crear suficients llocs de treball per mantenir l’estabilitat social, malgrat els alts dirigents no han especificat una figura.
L’economia de la Xina va créixer 7,5 per cent en el període abril-juny de l’any anterior, el novè trimestre de desacceleració en els últims 10 trimestres.
Nous dirigents de la Xina ha dit que està disposat a tolerar un menor creixement i evitar l’estímul per tal d’impulsar una reestructuració de l’economia per deslletar fos una dependència de les exportacions per al creixement i cap al consum.
Activitat en el vast sector manufacturer de la Xina es va desaccelerar a un mínim de 11 mesos al juliol, les noves comandes van vacil · lar i el mercat laboral es van enfosquir, un estudi preliminar va mostrar dimecres, la qual cosa suggereix la segona major economia del món segueix perdent impuls.
L’índex de flash d’HSBC / Markit de gerents de compres va caure a 47,7 aquest mes des de la lectura final de juny de 48,2, marcant un tercer mes consecutiu per sota de la línia de la conca 50 que demarca l’expansió de les activitats de la contracció.

EU-Asia