Voorraden terug op recordhoogte

Omgekeerd, regionale banken, die meestal profiteren van hogere prijzen, kwam onder druk te staan. Aandelen van de Regio’s Financial Corporation (RF, Fortune 500), Comerica (CMA), KeyCorp (KEY, Fortune 500) en SunTrust Banks (STI, Fortune 500) daalden tussen de 1,5% tot 3%.
Kwartaalresultaten komen nu vrijdag van mega-banken JPMorgan (JPM, Fortune 500) en Wells Fargo (WFC, Fortune 500).
Over het geheel genomen zijn winst voor bedrijven in de S & P 500 zal naar verwachting 0,8% groeien ten opzichte van vorig jaar, volgens FactSet.
Beleggers waren geschrokken mei toen Bernanke stelde de Fed kon beginnen op schaal terug zijn $ 85000000000-per-maand aankoopprogramma van obligaties programma van dit jaar. Maar top centrale bankiers, waaronder de voorzitter, hebben grote moeite genomen om investeerders gerust te stellen dat elke toelopend zou afhangen van de gestage verbetering van de economie.
“Het is duidelijk dat de markt van de verschuiving in de Fed-beleid verteerd en is het besef dat dit niet een heel dramatische verschuiving helemaal niet,” zei Hank Smith, chief investment officer bij Haverford Trust. “En, als het zich voordoet,” vervolgde hij, de shift “zou een goede zaak zijn, want het betekent meer vertrouwen in de economie, althans van de Federal Reserve.”
Gerelateerd: De voorraden zijn op, en hebzucht is terug
Bull heeft nog steeds poten: Smith zei dat de winsten weerspiegelen een verbetering van het sentiment als investeerders blijven eventuele pullback in aandelen zien als een kans om te kopen. Hij zei dat de recessie in Europa en de vertragende groei in opkomende economieën maakt de Amerikaanse markt bijzonder aantrekkelijk, ondanks de lager dan gemiddelde recovery.
Vooruitblikkend, Smith verwacht dat de volatiliteit hoog zal blijven als de timing van de Fed actie blijft onzeker. Maar hij zei dat de markt kan nog oplopen een extra 5% tot 7% ​​tegen het einde van het jaar.
“Elke pullback, of zelfs een correctie, zouden worden onthaald door beleggers,” zei hij. “Er is een hoop geld wachten.”
Gerelateerd: Citadel: De beurs is veiliger dan ooit
Europese markten sloten hoger, en de belangrijkste Aziatische markten eindigden met winsten.
Japan’s benchmark-Nikkei-index bewoog 0,4% hoger nadat de centrale bank van het land zei dat het zou verdere versterking van zijn balans. Jones zei dat de opmerkingen van de Japanse centrale bank hebben bijgedragen tot de internationale markten boei.
AMD (AMD, Fortune 500) aandelen steeg 11% nadat Bank of America analisten opgewaardeerd aandelen van het bedrijf. Andere tech voorraden raken verse recordhoogtes, waaronder Google (GOOG, Fortune 500) en Amazon (AMZN, Fortune 500).
Commentaar van Bernanke over het handhaven van de lage rente versterkt stocks.DR huizenbouwers ‘ Horton (DHI), Lennar (LEN) en Toll Brothers (TOL) opgedaan tussen 6% en 9%. Afzonderlijk, de 30-jarige hypotheekrente steeg naar zijn hoogste niveau in bijna twee jaar, volgens de hypothecaire financiering bedrijf Freddie Mac.
Wat beweegt: Microsoft (MSFT, Fortune 500) kondigde een wijd-anticipatedreorganization van haar bedrijfsvoering, waaronder een reorganisatie van de bedrijfsleiding van de managers op hoog niveau, volgens verschillende rapporten.
Aandelen van Yum! Brands (YUM, Fortune 500) gerapporteerde winsten die beat verwachtingen, maar zorgen over de groei van de KFC eigenaar in China geduwd Yum Brands ‘voorraad lager.
Amerikaanse aandelen steeg weer in staat grondgebied donderdag, omdat beleggers verwelkomd opmerkingen van Federal Reserve voorzitter Ben Bernanke.
De Dow Jones Industrial Average rally bijna 170 punten, of 1,1%, om te eindigen op een recordhoogte van 15.460, het breken van het vorige record ingesteld op 28 mei.
De S & P 500 steeg met meer dan 1,3% tot 1675 – ook topping haar mei record. De Nasdaqjumped 1,6% om te eindigen bij het hoogste niveau sinds september 2000.
Klik hier voor de data op obligaties, grondstoffen, valuta en mondiale markten
De Bernanke markt: De winst kwam nadat Bernanke zei afgelopen woensdag dat het monetaire beleid “zeer accommoderend” zou blijven in de nabije toekomst.
In de VS economisch nieuws, het aantal Amerikanen indienen voor de eerste keer een werkloosheidsuitkering steeg tot een hoogte van twee maand, volgens wekelijks rapport van de regering. Maar economen waren snel om borstel uit de stijging als gevolg van volatiele rekenwerk, eerder dan een ontmoedigend teken voor de economie.

EU-Asia