Verkoop stijgen op geheime Rowling boek

Terwijl de roman ontving lof voor het geheim uit was, de onthulling dat Rowling was de auteur – te kleine verrassing – omhooggeschoten verkoop van het boek.
Reagan Arthur, uitgever van Little, Brown and Company. zei een herdruk van het boek is aan de gang en zal een herziene auteur biografie die leest dragen ‘Robert Galbraith is een pseudoniem van JK Rowling.’ ”
The Sunday Times, nieuwsgierig naar wie dit mysterie romanschrijver echt was, verbond de puntjes – opmerkend dat “hij” gebruikt een agent, redacteur en uitgever, die had gewerkt met Rowling.
“Ik hoopte dit geheim een ​​beetje langer te houden, want als Robert Galbraith is zo’n bevrijdende ervaring!” Rowling zei in een verklaring. “Het is prachtig om te publiceren zonder hype of verwachting en puur plezier om feedback van uitgevers en lezers krijgen onder een andere naam.
Op Amazon.com, steeg de verkoop meer dan 507.000% na Rowling erkend zijnde de auteur.
“Hij verliet het leger in 2003 en werkt sindsdien in de civiele veiligheid industrie”, aldus de website van de uitgever. “Het idee voor (protagonist) Cormoran Strike groeide direct uit zijn eigen ervaringen en die van zijn militaire vrienden die naar de civiele wereld teruggekeerd. ‘Robert Galbraith’ is een pseudoniem.”
“De kop van wordt rommelde is dat ik in het openbaar kan bedanken mijn redacteur David Shelley, die al een echte partner in crime, al die mensen bij Little, Brown die hebben zo hard gewerkt aan ‘The Cuckoo’s Calling’ zonder te beseffen dat ik schreef het, en de schrijvers en recensenten, zowel in de kranten en online, die zo gul om de roman te zijn geweest.
“En voor degenen die voor een vervolg hebben gevraagd, Robert volledig wil blijven schrijven de serie, hoewel hij waarschijnlijk zal blijven persoonlijke optredens neer te zetten.”
“Harry Potter” schepper J. K. Rowling trok een onzichtbaarheidsmantel van haar eigen voor haar nieuwe roman.
In top-secret mode, publiceerde ze ‘Calling The Cuckoo’s “onder de naam Robert Galbraith. Haar uitgever, Mulholland Books – een afdruk van Little, Brown and Company – beschreef de auteur als voormalig lid van de Special Investigative Tak van de Koninklijke Marechaussee.

EU-Asia