Varastot tuumaa korkeammalle ennätys alueelle

yritysten edessä, osakkeet WebMD (WBMD) kasvoi yli 25%, kun terveystiedon yhtiö ilmoitti alustavat tulokset, jotka osoittivat paremmin odotettua tulos ja liikevaihto.
Related: Fear & Greed indeksi liukuu takaisin ahneus
5. Kiina alentaa kasvuennusteen? Sijoittajat tuli hämmentynyt Kiinan kasvuennusteita jälkeen maan valtiovarainministeri viestittänyt kasvu voisi olla 7% vuodessa, alle hallituksen virallinen ennuste 7,5%. Shanghai Composite-indeksi ja theHang Seng-indeksi laskivat molemmat takaisin, kun lavastus iso run-ups aiemmin viikolla. Japanin benchmark Nikkei-indeksi päätyi 0,2% kiinteämpi.
Euroopan markkinoille päättyi päivä sekoitettu, Saksan DAX ja Britannian FTSE 100increasing, kun taas Ranskan CAC 40 laski.
Dow ja S & P 500 osaketta painoi 5% dia osakkeista Boeing (BA, Fortune 500) seuraavat uutisia, että tyhjillään Dreamliner paloi Lontoon Heathrow’n lentokentällä.
Kaikki kolme indeksit valmis jyrkästi korkeampi viikon kirjautumalla yksi parhaista viikoittain esityksiä vuoden. Dow nousi 2,2%, S & P 500 hyppäsi 3% ja Nasdaq toipui 3,5%.
Seuraavassa on viisi asiaa ottaa pois perjantain kaupankäyntipäivä:
1.. Varastot ennätys alueella: Vaikka sekä Dow ja S & P 500 ovat ylittäneet edellinen ennätys sulkeminen ennätyksen, he silti noin 0,5% alle kaikkien aikojen kurssien ennätyksen saavutti toukokuussa.
Yhdysvaltain varastot ensin noussut takaisin ennätys alueelle torstaina kun sijoittajat tyytyväinen kommentteja Federal Reserve puheenjohtaja Ben Bernanke, joka keskiviikkona sanoi rahapolitiikka olisi edelleen “erittäin elvyttävää” lähitulevaisuudessa.
Ilmoitus merkitsi, että keskuspankki jatkaa laajan ohjelman määrällinen keventäminen, ja auttoi rauhoittaa sijoittajia, jotka ovat whipsawed pienentämällä puhetta, joka alkoi toukokuun lopulla.
Klikkaa tästä enemmän varastot, joukkovelkakirjat, hyödykkeiden ja valuuttojen
2. Kuluttajat ovat yhä huolissaan tulevaisuudesta: University of Michigan ja Thomson Reutersin Consumer Sentiment Index heinäkuussa laski hieman, ja jäi odotuksista.
Vaikka optimismi nykyiset olosuhteet nousi korkeimmalle tasolle sitten heinäkuun 2007, tulevaisuuden odotukset indeksi laski jyrkästi.
Myös Bureau of Labor Statistics julkaisi kuukausittaisen tuottajahintaindeksi, jossa oli kasvua 0,8% kesäkuussa. Se on lähes kolminkertainen odotettu nousu 0,3% – pitkälti sidoksissa piikki bensiinin hintoja.
Yritys, pitää taloudellisena kellokas yhdessä kilpailija FedEx (FDX, Fortune 500), sanoi “hidastaa Yhdysvaltain teollisen talouden edistivät liikevaihdon ja liikevoiton alle odotusten.”
Osakkeet FedEx siirtynyt myös pienempi.
JPMorgan Chase (JPM, Fortune 500) raportoidaan neljännesvuosittain tulos, joka ylitti odotukset, vaikka tulot hädin tuskin voittaa ennusteita. Mutta varastossa oli vain hieman korkeampi kuin jotkut voittoa voitot tulivat kirjanpito-oikaisuja sijaan vahva kasvu varsinaisen liiketoiminnan.
Wells Fargo (WFC, Fortune 500) osakkeet nousivat 1,8%, kun pankki ilmoitti tulos ja liikevaihto että kysyntä ylitti odotukset.
Citigroup (C, Fortune 500), Goldman Sachs (GS, Fortune 500), Bank of America (BAC, Fortune 500) ja Morgan Stanley (MS, Fortune 500) ovat napauttamalla raportoimaan tuloksista ensi viikolla.
4. UPS heittäytyä on tulosvaroituksen: Pakettien toimitus jättiläinen UPS (UPS, Fortune 500) alensi näkymiään liikevoiton kasvu tänä vuonna lähettää osakkeet alas lähes 6%.
Yhdysvaltain varastot inched hieman korkeampi perjantaina, mutta ohut voitot olivat tarpeeksi lähettää Dow ja S & P 500 uuteen ennätykseen päätöskurssi ennätyksen ja Nasdaq korkeimmalle tasolle yli kymmeneen vuoteen.
Dow Jones Industrial Average nousi vain 3 pistettä 15,464.30, S & P 500 lisätty 5 pistettä, viimeistely 1,680.19 ja Nasdaq nousi 0,6% sulkeutumaan korkeimmalla tasolla syyskuusta 2000 lähtien.

EU-Asia