UK talouden nähnyt kaksinkertaistaminen kasvuvauhti toisella neljänneksellä

Tulevaisuus näyttää paremmin British valmistajat kuin hyvin, ja tilausten kirjoja heinäkuussa heidän vahvin tähän mennessä tänä vuonna mukaan pitkään jatkunut tutkimus Confederation of British Industry.
ONS: n alustavien arvioiden BKT ensimmäisten joukossa julkaistiin Euroopan unionin, ja ne perustuvat osittain arvioituja tietoja. Keskimäärin niitä tarkistetaan 0,1 prosenttiyksikköä ylös-tai alaspäin aikaa toinen tarkistus on julkaissut kaksi kuukautta myöhemmin, mutta isompi liikkuu eivät ole harvinaisia.
Se olisi kaksinkertainen kasvuvauhti kolmen ensimmäisen kuukauden aikana. Elpyminen Britannian taloudelle eroaa muualla Euroopassa, jossa monet maat kamppailevat kasvaa tai ovat jumissa taantuman.
Uusi Bank of England päällikkö Mark Carney toivottaa merkkejä siitä, että Britannian talous on reunus lähempänä sitä mitä hän on kutsuttu “pakonopeus” tai kestävää kasvua.
Mutta hän on silti todennäköisesti arvioida, että se tarvitsee lisäapua sinne, erityisesti maan tärkeimpien kauppakumppaneiden euroalueella niin heikko muoto.
Viralliset tilastot, jotka kattavat vain osan ajan, ovat olleet vaihtelevampia, jossa suurin piirtein ennallaan teollisuuden ja rakentamisen tuotanto ja vahvempi palvelualalla.
Toiveikas yritys tällä viikolla on lisännyt tunnetta talous toipumaan päin.
Pub ketju JD Wetherspoon sanoi, että se nopeuttaa uusien pub avauksia ensi vuonna, auttoi parempi mieli asiakkaiden keskuudessa, kun kehittäjä British Land on sijoittanut 512 miljoonaa puntaa kiinteistöostoihin huhtikuusta lähtien.
Pankki alle Carney on laajalti odotetaan alkavan yksityiskohtaisilla ohjeilla ensi kuussa, kuinka pitkät korot pysyvät matalina, jolla pyritään kannustamaan kuluttajia käyttämään ja yritysten lainata ja sijoittaa.
Jotkut analyytikot ajatellut kasvu toisella neljänneksellä olisi yhtä vahva kuin 0,8 prosenttia sen jälkeen merkkijono vilkasta tutkimusten äskettäin, kuten mielipidetutkimuksia ostopäälliköiden.
Verrattuna vuotta aiemmin, kasvuvauhdin odotetaan hypännyt 1,4 prosenttia 0,3 prosenttia vuoden ensimmäisellä neljänneksellä. Se olisi nopein kasvu sitten vuoden 2011.
“Olemme ennustavat, että kaikki neljä otsikko talouden alat – palvelut, teollisuus, rakentaminen ja maatalous – laajennettu Q2 aikana, mikä olisi ensimmäinen kerta, kun näin on tapahtunut vuodesta Q3 2010”, sanoi ekonomistit Investec.
Kuluttajat, keskeisenä moottorina Britannian talouden, ovat piristyi liikaa. Ne ovat optimistisempia talouteen kuin koskaan sitten huhtikuussa 2010, mitattuna uutta kuluttajien luottamusindeksi markkina tutkijat YouGov ja Centre for Economics and Business Research.
Britannian talous luultavasti laajeni nopeammin toisella neljänneksellä kuin ensimmäisellä, auttoi kasvattamalla kuluttajien luottamusta ja merkkejä siitä, että yritykset ovat valmiita lainata ja kuluttaa enemmän.
Viralliset tilastot ilmestyy klo 0930 BST torstaina odotetaan osoittavat, että kasvua tuli 0,6 prosenttia huhti-to-kesäkuun aikana verrattuna edelliseen neljännekseen, mukaan Reutersin kyselyssä ekonomistit.

EU-Asia