UK ekonomi katon dobel jangkah saka wutah ing waktu liya

Masa depan is looking luwih apik kanggo Inggris manufaktur sarta, karo pesenan buku ing Juli ing sing paling kuat supaya adoh taun, miturut menyang survey long-mlaku dening Confederation wong British Basa Industri.
Ing ONS dadi pambuka prakiraan saka GDP ana ing antarane pisanan dirilis ing Uni Eropa, lan adhedhasar partly ing kira data. On rata-rata, lagi diubah dening 0,1 nilai persentasi munggah utawa mudhun dening wektu owahan kapindho iki diterbitake rong sasi mengko, nanging ageng gerakane ora ora umum.
Sing bakal kaping pindho ing jangkah saka wutah ing kawitan telung sasi taun. Ing kawentar ing ékonomi Britania contrasts karo liyane Eropah, ing ngendi akèh negara sing berjuang kanggo tuwuh utawa sing macet ing resesi.
Bank anyar saka Inggris pangareping Tandhani Carney bakal welcome pratandha sing Britain kang ekonomi punika edging nyedhaki apa wis kasebut “uwal kecepatan”, utawa sustainable wutah.
Nanging isih kamungkinan kanggo ngadili sing perlu ekstra Ndeleng kanggo wonten, utamané karo negara iku tombol partners dagang ing zona euro ing banget kuwi wangun.
Resmi statistik, panutup mung bagean periode, wis liyane campuran, kanthi wiyar flat industri lan construction output lan kuwat layanan sektor.
Upbeat perusahaan warta minggu iki wis dikiataken pangertèn saka ekonomi ing mend.
Pub chain JD Wetherspoon ngandika iku kang nyepetake anyar lowongan Pub taun sabanjuré, mbantu dening swasana ati luwih antarane pelanggan, nalika pangembang Inggris Tanah wis nandur modhal 512 yuta kilogram ing situs pitukon wiwit April.
Bank ing Carney iki digunakake samesthine kanggo miwiti nyediakake rincian saka panuntun dhumateng wulan ing suwene kapentingan tarif bakal tetep kurang, ing gaweyan kanggo kasurung konsumen nyawisaken lan bisnis kanggo borrow lan nandur modal.
Sawetara Analysts panginten wutah ing waktu liya bakal dadi kuwat minangka 0,8 persen sawise senar saka buoyant survey bubar, kayata Jajak Pendapat saka Purchasing Managers.
Dibandhingake karo taun sadurungé, ing tingkat saka wutah wis samesthine wis kanggo mlumpat 1.4 persen saka 0.3 persen ing waktu kawitan. Sing bakal dadi paling cepet nambah wiwit awal 2011.
“We are ngiro-iro sing kabeh papat judhul saka sektor ekonomi – layanan, industri, construction lan tetanèn – ditambahi sak Q2, kang bakal dadi sing pisanan iki wis wonten wiwit 2010 Q3,” said ngirit ing Investec.
Konsumen, a engine tombol saka Britain kang ekonomi, sing perking munggah banget. Padha liyane optimistis ing ekonomi saka ing sawayah-wayah wiwit April 2010, minangka diukur anyar konsumen indeks kapercayan dening pasar peneliti YouGov lan Pusat kanggo Ekonomi lan Business Riset.
Britain kang ekonomi sing mbokmenawa ditambahi luwih cepet ing waktu liya saka ing kawitan, mbantu dening akeh kapercayan antarane konsumen lan perusahaan pratandha sing wis siyap kanggo borrow lan nglampahi liyane.
Resmi statistik amarga metu ing 0930 BST ana sing samesthine kanggo nuduhake yen wutah teka 0.6 persen ing wektu kanggo April-Juni-dibandhingake karo waktu sadurunge, miturut polling Reuters saka ngirit.

EU-Asia