Tusk og Schetyna deler Platform

De interne valg i efteråret i den afgørende fase: mellem 21 og 27 oktober vil blive udvalgt, myndighederne i regionerne.

 

Ifølge vores beregninger af Tusk nu har ti af 16 regioner (Pomorskie voivodship, Województwo Kujawsko-Pomorskie, Lubuskie, łódzkie, Lubelskie, Silesian, Opole, Sejmik, Ermlandsk-Masuriske voivodskab og Subcarpathian voivodship). Og det er usandsynligt, at ændre. Så hold en fordel i forhold til Schetyną.

 

Selv om i Małopolska Ireneusz Raś mister med sekretær Gregory region juli hvad der i dag forekommer meget sandsynligt endnu denne juli-ikke er knyttet til Schetyną-Tilmeld dig en stærkere, hvilket betyder at tusk. Derudover efter vundet af juli valg som leder af Krakow POST ikke er betyder givet på forhånd, at bekæmpelsen af regionen hoved. Du kan efterlade din mand. Men planen er, at hvis folk juli vinde magten i Małopolska, det straks vil gå til brosme med levering af samarbejde.

 

-Hvis Galvin vandt, ville mange mennesker tilbage, miste magten i provinsen og i Krakow. Diktatur nogen Rasia var smag evaluerer politiker fra Krakow. -Juli hverken schetynowiec eller tuskowiec. Bekymrer sig om interesse for partiet og giver dig en chance for at andre til stabilitet. Derfor fået støtte. Paradoksalt nok en bedre partner for Tusk end Galvin.

 

Ser interessant rivalisering i Nedre Schlesien, hvor udfordringen med den nuværende leder af Schetynie kastede understøttes af Tusk Jacek Protasiewicz. Protasiewicz blev let genvalgt leder af Breslau, slå hr. Slawomir fod anbefales af Schetynę (161-69).

 

På den regionale Platform for dolnośląska Agencja rozwoju afkørsel 26 oktober, ankomme delegerede fra 27 amter. Protasiewicz har stærk støtte struktur repræsentanter fra Wroclaw (112 personer i 409 deltagere frakørsel), skære ud alle kandidater på delegerede erklæret af gruppen Schetyny. Men for at vinde er ikke nok. Mindst syv amter har allerede vedtaget en beslutning om støtte til den tidligere vicepremierminister, der i år kontrollerede størstedelen af SUV wdrażania strukturer.

 

Selv om i Jelenia Góra Schetyny kandidat Martin Complex tabte valget som formand for amtet med kandidat Protasiewicza Hubert Papajem, har delegerede en opløsning på støtte til Schetyny.

 

-Jacek måske her og der uszczknie efter et par delegerede. Sejren men der er ingen chance, «siger MEP Piotr Borys, follower Schetyny.

 

Fortalere for Protasiewicza anslår, at kræfter i partiet i dag er, at på siden af Schetyny er 60% af delegerede. Men sejren klart Jack i Wrocław, Polen kan denne tendens endnu vendt. En del af platformen hævder, at du kan vinde med folk Schetyny-evaluere medlem af Stanisław Huskowski støtte Protasiewicza.

 

Mange angiver, at Schetyna holder i dag statsligt ejerskab (bortset fra Nedre Schlesien har større Polen, Zachodniopomorskie, Polen, og lederen af Kielce efter Marzena Okła-Drewnowicz balancerer mellem Schetyną og Tusk). Du kan endda vinde indflydelse i regionen. I Podlaskiem er alle indikationer, at efter fire års pause i den regionale sæde af Baron tilbage tæt associeret medlem af Schetyny Robert Tyszkiewicz. Ønsket om at opstille som kandidat annonceret en måned siden, gav støtte til guvernør podlaski, marskal af og formand i Białystok.

 

Mulighed for overtog strukturer i distriktet tilhængere kontrollen med Tyszkiewicza i 12 til 17 amter. Samme Tyszkiewicz uden problemer vundet valg som leder af strukturer i Los Angeles. Da den nuværende præsident vil sende forblev Damianie Raczkowskim kun tre amter. Selv i hans afføring bed-jordisk fordel vandt-Białystok stemmer County blot to. Og det er kun for en stund. Hans kontrkandydat udfordret resultatet af afstemningen, og på onsdag bestyrelsen for provinsens part beordrede gentagelse af bydelen på Oktober 16.

 

Også i regionen i Mazovia vil mest sandsynligt hoved af strukturer vil forblive en betroet Schetyny Andrzej Halicki. Małgorzata Kidawa-Błońska, nævnt som en mulig kontrkandydatka vandrerhjemmet kan du nyde, ikke ryger. -Med glæde jeg gav chefer i Warszawa, fordi det kræver et stort engagement, og jeg har en masse arbejde i Parlamentet, siger os beslutter Kidawa-Błońska, at forbeholde der efter søndagens folkeafstemning.

 

Meget vil afhænge af om sin start bliver insisterede Donald Tusk. Han overtalte Hanna Gronkiewicz-Vals, der gælder for placeringen af lederen af platformen i hovedstaden. Tusk ønskede at forhindre overtagelse af Warszawa af schetynowców, der var nogle kendte navne.

 

Kampene chefer i regionerne vil være intens indtil sidste øjeblik. Resultaterne afhænger som obsadzi flere steder i bestyrelsen for party-tuskowcy eller schetynowcy.

 

EU-Asia