Turistik ‘World Class’ N. Korea planifikon ski

Një seri e fotografive të Koresë së Veriut lideri Kim Jong Un folur me stafin e tij në frontin e faqes vendpushimin e skive u lirua këtë javë.
Koreja e Veriut po ndërton një “klasit botëror” vendpushim skish në Masik kodër në Wonsan me një gamë të shkon skive dhe një hotel, në bazë të Koresë së Veriut agjencinë shtetërore të lajmeve.
E vendosur në Kangwon Province, Masik kodër është 2.520 metra (768 metra) i lartë dhe zakonisht merr Dëbora e rëndë nga fillim të nëntorit përmes fillim të marsit.
Ndërtim e sipër
Harta: Propozuar Masik Ski turistik
Prapa velit: Një paraqitje e shkurtër e rrallë e jetës në Korenë e Veriut
Raporti: Koreja e Veriut nis raketa
Ne jemi të guessing kjo do të përfundojë deri në një shumë të “ski më i rrezikshëm në botë shkon në” listat. Por, ndoshta për një arsye të ndryshme se çdo të hyra të tjera.
Turistik i ri do të jenë të arritshme nga autostrada Pheniani-Wonsan turistike dhe do të shfaqë një hotel, fushë helikopteresh dhe “teleferikut.”
“Ai ishte shumë i kënaqur për të mësuar se ushtar ndërtuesit kanë ndërtuar një zonë ski në mal shkon mbulon qindra e mijëra metra katrorë, duke përfshirë kurse fillor, të ndërmjetme dhe të avancuara, me pothuajse 110,000 metra (68.3 milje) në gjatësi totale dhe 40-120 metra (131-394 metra) në gjerësi, “tha raporti KCNA.
7 të mira ski dhe dëborë vendpushimet në Korenë e Jugut
Raporti shoqërues lajme nga agjenci shtetërore e lajmeve e Koresë Qendrore tha se udhëheqësi i ri ka rënë nga për të marrë një raport të dorës së parë mbi progresin e ndërtimit.
Kim, i cili u edukua pjesërisht në Zvicër, duket të jenë të njohur me operacionet e skive turistik.
“Ai tha se kjo është e nevojshme për të ndërtuar jo vetëm vendet e pushimit, por stacionet e ndihmës së parë në fillimin e, pikat e mesëm dhe i fundit i kurseve dhe krijimin e një sistemi monitorimi automatike teleferikut për një kohë reale të shikojnë në mënyrë që të marrë masa për të parandaluar aksidentet,” tha raporti.
Sipas raportit, Kim gjithashtu theksoi Ruajtjen e Mjedisit: “Ai nënvizoi nevojën për të ruajtur mjedisin dhe për të parandaluar ndotjen ekologjike, ndërsa ndërtimin terren skijim.”
Dezertor gjithashtu tha se infrastruktura ekzistuese e skijimit në Korenë e Veriut është përdorur ekskluzivisht për qëllime ushtarake, dhe se ka një mundësi të lartë se kjo do të jetë gjithashtu rasti me fshatin e ri turistik.
Prapa velit: Një vështrim i rrallë në jetën e në Korenë e Veriut
Do të ju shkoni?
Sipas një agjencie të specializuar në turne udhëtimit Koresë së Veriut, resorti me i ri do të jetë i hapur për turistët e huaj.
“Fakti se Koreja e Veriut është duke shpenzuar shuma të tepruar të parave ndërtimin e një vendpushim skish, ndërsa njerëzit e saj dhe madje edhe ushtarake të saj nuk kanë mjaft për të ngrënë tregon se kjo është vetëm një masë për të reklamuar imazhin e Kim Jong Un, si një udhëheqës i cili kujdeset rreth popullit të tij “, tha një anonim e Koresë së Veriut dezertor NK lajmi, Korea e Jugut-medias me bazë në kompani e specializuar në Veri Korean lajme.
“Ne e kemi njohur nga planet për këtë zhvillim për nja dy vjet – Puna filloi vetëm kohët e fundit dhe pse unë kam parë e planeve themelore vetëm javën e kaluar,” tha Simon Cockerell, menaxher i përgjithshëm i Pekin me bazë Tours Koryo.
Cockerell kthye javën e kaluar nga turneu i parë perëndimor të qytetit kufitar Koresë së Veriut Sinuiju.
Asnjë datë e hapjes ka qenë e dhënë për hapjen e turistik.
Mediat e Koresë së Jugut mbuluar lajmin e vendpushimit në mënyrë kritike.

EU-Asia