Tulburat Spania păstrează petreceri

Compania Guitart este impinge deja de inovare, încercarea de a merge de lux cu un hotel de cinci stele și cazino din Lloret de Mar, de asemenea, menținând în același timp o parte dintre hotelurile sale mai tipice turism de masă.
O generație pe morman de resturi: Poate Europa să fie salvat?
“Credem că clientela este diversificarea foarte mult și în acest domeniu, cred că avem nevoie de un hotel cu standarde mai bune, calitate mai bună”, a spus Guitart.
Breaking departe de modelul popular hotel de turismul poate fi viitorul pentru industria Spania, dar nu va fi ușor. Lloret de Mar, ca multe altele, în Spania, în continuare se adresează turismului de masă.
Criza economică a Spaniei este în al șaselea an consecutiv încă de turism, în valoare de 11% din PIB, este exploatația proprie, una dintre cele cateva pete luminoase pe un orizont de sumbră.
Vara, desigur, este sezonul de varf pentru turismul din Spania. Această țară este al patrulea cel mai mare destinație din lume turistice, în spatele Franța, SUA, si China, potrivit Organizației Națiunilor Unite Mondiale a Turismului, cu sediul în Madrid.
Sectorul turistic din Spania și-a revenit de la o scădere de 9% – o pierdere de cinci milioane de turiști – la apogeul crizei din 2009. Anul trecut, a fost din nou la nivelurile de dinainte de criză 57700000 vizitatori internaționale.
Interactive: este corect tău popor?
În parte, din cauza o căutare agresivă pentru noi piețe, deoarece criza nu numai spaniolii nevoit sa taie din nou in vacanta, dar, de asemenea, a încetinit creșterea, printre britanici și turiști germani, doi dintre grupuri tradiționale de vizitatori.
Climent Guitart pot să vă spun despre asta. El detine opt hoteluri din Lloret de Mar, și a spus, “În ultimii trei ani, ne-am triplat, înmulțită cu trei, numărul de ruși, care vin la acest domeniu.”
Ca Katerina Kharina și prietena ei, ambele coregrafi din vestul Rusiei, pe care ne-am întâlnit pe plajă.
“Aici e foarte diferit”, a spus Kharina. “Nu există nici o criză în Rusia. Aici e ieftin. Ruși ca Spania.”
Raportul a spus 57% din orașele de coastă ale țării oferă mai puțin de cinci metri pătrați de plajă pe turistică și rămâne extrem de sezon, cu 85% ocupare în luna august, dar abia 35% din lunile de vară afară. Acesta a solicitat de noi produse turistice.
De vară nu ar fi putut veni destul de repede pentru Lloret de Mar, o statiune turistica la nord de Barcelona, ​​care este plin cu turisti tineri din Marea Britanie, Germania, Franța și Rusia.
Și spaniolii, cum ar fi Lidia Gonzalez poate mulțumi pe ruși pentru noua ei cariera ca o servitoare la unul dintre hotelurile Guitart.
O mamă a doi copii, a crizei forțat Gonzalez din propria ei afacere salon de coafură.
Următoarea amenințare Spania: Pierderea 20% din economia
De luni de zile, ea a fost printre cei 27% din Spanairds care sunt șomeri, până la hotel angajat-o pentru vara.
“În trecut, acest loc de muncă a venit și acolo a fost ușurare pentru întreaga familie, pentru a putea să plătească o parte din facturile noastre”, a spus Gonzalez, de a lua o pauza de la curățenie o cameră.
Ea si multi altii au contracte doar pentru sezonul de mare de vară, și de multe griji ce urmează.
Unii experti vă faceți griji, de asemenea, despre viitorul industriei turismului. Ei spun că formula de turism din Spania a fost la fel de zeci de ani – soare și nisip. Dar cu criza economică, există apeluri în creștere pentru care să se schimbe.
Citește mai mult: Cipru pentru Paste? Doar ambalaj bani în plus
Un studiu recent de la Barcelona, ​​pe baza ESADE scoala de afaceri avertizează orașe plaja din țară nu au “planurile de îmbunătățire strategice,” și “urmează un model de turism stagnat.”
De zi, ei efectiv la plaja principală, cu coborarea abrupt în Marea Mediterană, iar noaptea se inghesuie pe străzile căptușite cu cluburi numite londonez, Hot Spot sau Zoo.
Citește mai mult: costul uman al crizei financiare din Spania
Este o scenă repetat în sus și în jos coastă extinse din Spania de-a lungul Mediterană, Oceanul Atlantic și arhipelagurile sale celebre, insulele Baleare și Insulele Canare.

EU-Asia