Troubled Espanja pitää juhlimista

Guitart yritys on jo lisäämään innovointia, yrittää mennä hyväpalkkainen viiden tähden hotelli ja kasino Lloret de Mar, samalla säilyttäen joitakin sen tyypillisen massaturismin hotellit.
Sukupolvi romuttamoon: Eurooppa voi pelastua?
“Uskomme, että asiakaskunta on monipuolistaa paljon ja tällä alalla, mielestäni meidän hotelli parempia standardeja, parempaa laatua,” Guitart sanoi.
Irrottautua Matkailun hotellin malli voi olla tulevaisuudessa Espanjan teollisuus, mutta se ei tule olemaan helppoa. Lloret de Mar, kuten monet muutkin Espanjassa, edelleen palvelee massaturismin.
Espanjan talouskriisi on sen kuudes peräkkäinen vielä matkailun, arvoltaan 11% BKT: stä, on pintansa, yksi harvoista valopilkuista on synkkä horisontissa.
Kesällä tietenkin on sesonkiaika matkailun Espanjassa. Maa on maailman neljänneksi suurin matkailukohde, takana Ranskassa, Yhdysvalloissa ja Kiinassa, mukaan YK: n World Tourism Organization, Madridissa.
Espanjan matkailualalla on toipunut 9% pudotus – tappiota viisi miljoonaa turistia – huipulla kriisi vuonna 2009. Viime vuonna se oli takaisin kriisiä edeltäneelle tasolle 57,7 miljoonaa kansainvälistä kävijää.
Interactive: Onko kansa oikeudenmukainen?
Osittain johtuu aggressiivinen etsiä uusia markkinoita, sillä kriisi ei ole vain pakko espanjalaisia ​​leikata lomat, mutta myös hidastanut joukossa Britannian ja Saksan matkailijoita, kaksi perinteistä ryhmien kävijöitä.
Climentin Guitart voi kertoa siitä. Hän omistaa kahdeksan hotellit Lloret de Mar, ja sanoi: “Viimeisten kolmen vuoden aikana olemme kolminkertaistunut kerrottuna kolmella, määrä venäläisiä, jotka tulevat tällä alueella.”
Kuten Katerina Kharina ja hänen ystävänsä, niin koreografit Länsi-Venäjällä, jonka tapasimme rannalla.
“Tässä se on hyvin erilainen” Kharina sanoi. “Ei ole mitään kriisiä Venäjällä. Täällä se on halpaa. Venäläiset kuten Espanjassa.”
Raportin mukaan 57% maan rannikon kaupungit tarjoavat alle viisi neliömetriä ranta per turisti ja pysyvät hyvin kausiluonteista, ja 85% käyttöasteella elokuussa, mutta tuskin 35% ulkopuolella kesäkuukausina. Se vaati uusia matkailutuotteita.
Kesä ei olisi voinut tulla pian tarpeeksi Lloret de Mar, matkailukeskus Barcelonan pohjoispuolella, joka on täynnä nuoria matkailijoita Britanniassa, Saksassa, Ranskassa ja Venäjällä.
Ja espanjalaiset kuten Lidia Gonzalez voi kiittää venäläisiä hänen uuden uran piika yhtä Guitart n hotelleista.
Kahden lapsen äiti, pakotti Gonzalez ulos oman kampaamo liiketoimintaa.
Espanjan seuraava uhka: Menettää 20% sen talouden
Kuukausia, hän oli joukossa 27% Spanairds, jotka ovat työttömiä, kunnes hotelli hänet palkkasi kesäksi.
“Vihdoinkin tämä työ tuli ja oli helpotus koko perheelle, voi maksaa joitakin laskuja”, sanoi Gonzalez, tauolla puhdistus huoneeseen.
Hän ja monet muut ovat sopimuksia vain kesän sesonkiaika, ja monet huoli mitä tulee seuraavaksi.
Jotkut asiantuntijat hätää, myös siitä, matkailualan tulevaisuus. He sanovat, että Espanjan matkailu kaava on ollut sama vuosikymmeniä – aurinkoa ja hiekkaa. Mutta talouskriisi on kasvava vaatii, että muuttaa.
Lue lisää: Kypros pääsiäisenä? Vain pakata ylimääräistä rahaa
Tuoreessa tutkimuksessa Barcelona-liiketoiminta koulun ESADE varoittaa maan beach kaupungeissa puuttuu “strateginen kehittämissuunnitelmat” ja “seuraa pysähtynyt matkailun mallia.”
Päivällä, ne kerääntyvät tärkeintä rantaa ja jyrkkä laskeutuminen Välimeren ja yöllä he väkijoukon katuja seurojen kutsutaan lontoolainen, Hot Spot tai eläintarha.
Lue lisää: inhimillisiä kustannuksia Espanjan talouskriisi
Se on kohtaus toistuu ylös ja alas Espanjan laaja rantaviiva pitkin Välimeren, Atlantin ja sen kuuluisan saaristot, Baleaarit ja Kanariansaaret.

EU-Asia