Títol universitari vist com una millor inversió que mai

“És probable que en aquests temps no hi ha millor inversió que pot fer que en la seva educació. Taxa de retorn és de l’ordre del 10 al 15 per cent. I després pensar en quines altres inversions que pot fer en aquests dies on s’obté una taxa similar d’ tornar “, diu.
Però les estadístiques són només la meitat de la història. Vere assenyala que per a qualsevol que estigui considerant un nou grau, la seva adequació als objectius de la cursa és un requisit obvi.
“És una cosa més que aconseguir una credencial,” ell diu. “La raó de la mesura és valuosa és perquè vostè ha après algun tipus d’habilitat comercial. Així que crec que l’objectiu principal ha de ser a ‘OK, què vull que la meva carrera sigui, i quin grau va a ajudar-me a comprendre aquest objectiu? més aviat només un grau pel seu propi bé. ”
Als EUA, per exemple, el rendiment de l’educació universitària d’un home és de 12,3 per cent (càlculs s’assemblaven als homes i dones per separat). Això es compara amb al voltant del 6 per cent de rendiment en el mercat de valors.
Per mesurar aquest canvi, la suma de tots els costos financers – com l’ensenyament, la falta d’ingressos, mentre que l’estudi i una taxa impositiva més alta que van juntament amb un augment dels ingressos – es compara amb la suma de les prestacions, que són l’augment dels ingressos i una major seguretat contra la desocupació.
Tenir un títol és la més premiada als EUA, fins i tot després de prendre en compte els alts costos. L’informe conclou que els beneficis nets de tota la vida d’anar a la universitat als Estats Units puja a 365.000 $ per als homes.
Mentre que un títol és una bona inversió en altres països, enlloc són els beneficis és tan bona com als EUA
Les taxes d’impostos més altes redueixen els rendiments en alguns països, diu Schleicher. A Dinamarca, on les taxes d’impostos són algunes de les més altes del món, un títol universitari només ajudarà a un home guanyar un addicional de $ 73.000 durant tota la vida.
“Es pot veure que al nord d’Europa, hi ha més compressió salarial. És el govern, bàsicament, prendre els diners dels que en realitat són altament qualificats i guanya molt”, va dir Schleicher.
En llocs com Corea del Sud i Japó, els treballadors homes poden esperar guanyar al voltant d’un extra de $ 150,000 d’anar a la universitat. Aquests països van a la saga dels EUA simplement perquè els ocupadors no tenen el costum de repartint xecs grossos, segons Schleicher.
No obstant això, la taxa de rendiment és superior a la majoria de les inversions financeres, i el benefici sembla anar en augment com a conseqüència de la crisi financera, segons l’informe.
“Hi ha una prima cada vegada més en millors habilitats. I la gent que paga el preu d’això són les persones poc qualificades, ja que la feina s’està externalitzat, aconseguir la digitalització, aconseguir automatitzat. I la crisi ha amplificat”, va dir Schleicher.
Llegir més: Els millors llocs de treball perquè en el 2013
Una altra explicació de per què un títol universitari és més valuosa durant una crisi financera és la manera com les empreses a reduir els sol licitants d’ocupació, diu James Vere, un economista de la Universitat de Hong Kong, que ha investigat la mobilitat d’ingressos.
Durant una crisi hi ha molts més candidats per cobrir les vacants, i quan una empresa s’enfronta a una situació de molts sol · licitants amb només una o dues vacants, utilitzen regles de filtrat per filtrar els candidats, diu Vere.
“I una de les primeres regles de filtrat és” Té el grau? I pel que si l’economia està en crisi i no té el grau, que ni tan sols ho fa a l’entrevista un munt de vegades. ”
La crisi financera global ha fet títols universitaris més importants que mai per elevar la renda personal, un nou estudi de l’Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmic ha trobat.
La diferència d’ingressos entre el baix i l’alt nivell d’educació s’ha ampliat des de 2008 fins a 2011, segons l’informe, que es veia sobretot als països membres de l’OCDE.
Per a aquells vacil · lació en la recerca d’un títol universitari, les dades són clars, diu Andreas Schleicher, la Direcció d’Educació de l’OCDE.

EU-Asia