Szíria beavatkozási vita: mi a brit törvényhozók azt mondta:

Mi a következő lépés, Szíriában: 5-ös Irakból
Jack Straw korábbi külügyminiszter azon, vajon hogyan használt vegyi fegyverek kíván leromlott nélkül tömeges invázió.
“Mivel nem javasoltak, hogy mondjuk mi a cél lenne, ami megalázó a vegyi fegyverek képesség,” mondta.
A miniszterelnök azt mondta, hogy minden olyan intézkedés nem jöhet a garancia.
“Hogyan lehetünk bizonyos cselekedetektől fog működni? Hogyan lehetünk benne minden olyan műveletet kíván meg kell ismételni? Őszintén szólva ezek azok a kérdések ítélet–thve csak nagyon kemény ítéletet, azt hiszem, mi is a minden jön az, hogy ha semmi sem történik, mi több valószínű-hoz lát több vegyi fegyvereket használni.”
Irán: Amerikai katonai akció Szíriában kíván szikra “katasztrófa”
Aggodalomra ad okot a szomszédok
Keith Vaz, munkaügyi szék az a Commons Home Select Bizottság sugározta a aggodalmak a hatások a szomszédos országok:
“A [David Cameron] nézett a következményeit, mi történik a beavatkozás és a hatások, hogy ez lesz egy ország, mint Jemeni?”
A miniszterelnök azt válaszolta: “a Nato szövetséges Törökország szenvedett a terrorista támadások és a határ túloldalán, a gránát, de áll, új kémiai fegyverek fenyegetés alakul ki Szíriában nem fog enyhíteni ezeket a kihívásokat, tart elmélyítésére őket.”
Ellenzéki vezető Ed Miliband fejezte ki egyet nem értését a miniszterelnök, hogy a beavatkozás nem befolyásolná a kormány álláspontja a Szíria. “Van, hogy mondom neked [David Cameron], a legnagyobb tisztelettel, ez egyszerűen nem ez a helyzet. Nekem, hogy nem zárja ki a katonai beavatkozs.
“Mi is kell a fejekben a vám, mi tartozunk azzal, hogy a kivételes férfiak és nők a fegyveres erők és a családjuk, aki szembe kell néznie a közvetlen következményekkel bármely határozat, hogy mi teszi.”
Szövetségesek: Miért Oroszország, Irán és Kína állandó, a rendszer
Irak tanulságai
Az ellenzéki vezető iraki is tükröződik. “Én vagyok nagyon világos, hogy az a tény, hogy van, hogy a tanulságokat, Irak,” mondta. “Minden olyan fellépés… kell segítse ezt a folyamatot, és nem akadályozzák meg.”
Visszhangzott a miniszterelnök korábbi érzelmeket, egykori külügyminiszter Uram Malcolm Rifkind figyelmeztetni arról az üzeneteket, hogy is kell adni arra, hogy a szíriai kormány Parlament.
“Ebben a pillanatban az Assad rendszer Damaszkusz nagyon gondosan figyel, hogy ők kap el, mit tettek, hogy” ő mondta.
“Ha nincs jelentős nemzetközi válasz bármilyen, akkor mi lehet teljesen biztos, hogy az erők a damaszkuszi lesz sikeres, ha azt mondom, mi továbbra is használja ezeket, ha van egy katonai indoklása, így.
“Nincs garancia arra, hogy a katonai sztrájk katonai célpontok ellen fog működni, de van minden bizonyossággal, hogy ha nem tesszük, amit erőfeszítés büntetésére és megakadályozására, akkor ezek az intézkedések valóban továbbra is.”
Brit miniszterelnök David Cameron nyitott egy rendkívüli vitát Szíria csütörtökön, a hívás, hogy egy kérdés, hogyan kell reagálni az egyik legtöbb “iszonyatos használ vegyi fegyverek a század.”
De ő is elismerte, hogy egy katonai beavatkozás ellentétes nézetek.
“A mély nyilvános cinizmus ró rám felelőssége a miniszterelnök, próbálja ki és emberek az országban, és ebben a házban velem,” mondta David Cameron.
“A tetteink nem határozza meg az én jó barátom, és az amerikai elnök szövetségese, ezek dönti el a kormány és a szavazatok a House of Commons.”
Cameron megkérdezte: “a Nagy-Britannia egy ország, hogy azt akarja, hogy tartsák be a nemzetközi tabu vegyi fegyverek használata ellen? És az én-m érvelés van: igen, meg kell, hogy az a fajta ország. “
Is sürgette, hogy azokat, annak érdekében, hogy nézni a zavaró videofelvétel a vegyi támadás áldozata. “Soha nem elfelejtheti a látvány a gyermekek szervek tárolja a jég, a fiatal férfiak és a nők zihálva a levegőt és a szenvedés a gyötrelmes halálesetek, és az összes okozta a fegyvereket, hogy közel egy évszázada törvényen kívül helyezték.”

EU-Asia