Suuryritysten Kiinan dating

Bai osallistui nopeus-dating järjestämässä Zhenai Inc., yksi Kiinan suurimmista Internet match-making verkkosivuilla. Yhtiö sanoo, että se on yli 58 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää ja kasvaa miljoona käyttäjää kuukaudessa.

Yhdessä hallissa yli sata miestä ja naiset parikymppisiä ja kolmekymppinen istuivat vastakkain pöydissä koristeltu punainen ja keltainen pöytäliinoja, rauhoittava sävyt Norah Jones rakkauslaulu valuu ulos kaiuttimista.
Song Li
Sitä kutsutaan “Shanghain kolmas varsinainen rakkaus ja avioliitto Expo.”
Mutta tunnelma tällä massiivinen kokoontuminen yhden kiinalaisten miesten ja naisten oli selvästi unromantic.
Se on yksi puhutuimmista asioista Kiinan yhteiskunnassa, koska monet koulutetut naiset ovat jääneet taakse, koska he asettavat erittäin korkeatasoinen niiden tulevan husbands.More yli 18000 ihmistä ennakkorekisteröi viikonloppuna tapahtuma, joka sijaitsee melko älyttömästi vuonna rönsyilevän ostoksia monimutkainen erikoistunut kodin ja toimiston kalusteet.
Väkijoukkoja tapasivat mainostaulut lähettämistä luettelot tuhansia naimattomien miesten ja naisten – yksi lista vaaleanpunainen ja toinen sininen. Muutamassa minuutissa ovien avaamisesta sateisena lauantaiaamuna, vierailijat huddled tutkia luettelot ja toteuttaa elintärkeitä intel mahdollisia kosijoita – ikä, pituus, koulutus, vuositulot ja sääntömääräinen kotipaikka, joka tunnetaan myös nimellä hukoun.
Jotkut ihmiset tekivät muistiinpanoja, kun taas toiset napsahti kuvia yhden merkinnät niiden matkapuhelimissa.
“Tervetuloa kaikki meidän 8 minuutin nopeus-dating tapahtuma”, ilmoitti seremoniamestari lopulta.
Kun kahdeksan minuuttia oli, kukin dater kehotettiin siirtymään. “Miesasiakkaat siirrä kaksi paikkaa vasemmalla,” vilkastui kuuluttaja.
Joidenkin mielestä tämä oli ensimmäinen kerta, kun he koskaan ollut treffeillä.
“Se on hyödyllinen … se on aivan kuin tutkimuksen”, sanoi Yixin Bai, 20-vuotias mies kotiin kesälomien alkaen yliopistoon Kanadassa.
Bai sanoi hän ei ole koskaan ollut tyttöystävää ennen. Tämä ei ole epätavallista nuorten kiinalainen, ottaen huomioon monet teini-ikäiset eivät rohkene ottaa mitään romanttisia suhteita lukiossa ja kertoi keskittyä koulutyöhön sijaan. Hän tuli expo oppia, mitä naiset haluavat miehiä.
“Kun pyytää heitä, nyt tiedän jotain: Naiset eivät pidä miehistä luottaa heidän vanhempansa”, hän sanoi.
Zhenai: n perustaja ja toimitusjohtaja on Columbian yliopiston koulutettu entinen pankkiiri nimetty Song Li. Hän sanoo yhden lapsen politiikkaa toteutetaan Kiinan hallitus vuonna 1979 on johtanut nuorten aikuisten olevan huono sosiaaliset taidot – ratkaiseva dating peli.
“Paljon lapsia, jotka ovat syntyneet vuoden 1980 jälkeen, heillä ei ole sisaruksia. Niin he kasvavat ympäristössä, jossa sinulla ei ole kokemusta vastaamaan ihmisten kanssa vastakkaista sukupuolta,” Li opined.
Monet osallistujat sanoivat he tulivat yleissopimuksen, koska he tarvitsivat apua. He sanoivat oli vaikea tavata potentiaalisia romanttinen kumppaneita ulkopuolella lähipiirilleen ystävien ja perheen kanssa.
Ja monet kiinalaiset lähestymässä myöhään kaksikymppisenä, erityisesti naiset, ovat suuren paineen mennä naimisiin.
“Äitini kysyy,” Miksi olet edelleen sinkku? Oletko friikki? “, Sanoi Elsie, 26-vuotias nainen, joka on myös osallistunut nopeus-dating istuntoon.
Nainen hänen vieressään, joka pyysi kutsua toukokuussa ja on myös 26, sanoi hänen isänsä kysyi saman kysymyksen.
“Jokaisella on sama juttu”, sanoi toukokuuta nauraa. “Olen rohkeasti, koska olen sinkku … mutta tiedän tämä on aika minun täytyy mennessä joku. Minun täytyy mennä naimisiin ennen kolmekymmentä.” Molemmat naiset sanoivat, että he eivät halua tulla shengnu tai “jäänne naiset.”
“Se on yksi puhutuimmista asioista Kiinan yhteiskunnassa, koska monet koulutetut naiset ovat jääneet taakse, koska he asettavat erittäin korkeatasoinen niiden tulevan miehensä … ja ne ovat vähemmän halukkaita, toisin kuin heidän vanhemmillaan, tinkiä “, sanoi Zhenai Li.
May, joka on hyvää työtä henkilöstöresurssit kansainvälinen yritys ja puhuu sujuvasti Englanti, sanoi tämän olevan hänen ensimmäistä kertaa match-making tapahtuma. Hän sanoi, ettei hän ole koskaan ollut poikaystävää ennen tai ollut rakastunut.
“Minulla ei ole aikaa tutustua muiden urosten samanikäisiä … siksi en löydä minun Mister Right”, hän sanoi. “Toivon vain, että minulla on onnea tänään.”
Minulla ei ole aikaa tutustua muiden urosten samanikäisiä … siksi en löydä minun Mister Right.Then hän seisoi hieman kömpelösti kuin miehen isä otti kuvan hänen tungosta käytävällä. Toukokuu isä katseli virkaveljensä olkapää, sorinaa neuvoja digitaalisen kuvan on ottanut.
Toukokuu näytti iloinen ja kiitollinen, että molemmat isät.
“He ovat molemmat yrittävät auttaa lasta löytämään Mr. Right ja Miss Right.”

Huolimatta hylkäsi kaksi miestä, oli toukokuussa hyvällä tuulella. Hän sanoi, että kaksi miestä tarvitaan naisia, jotka oli rekisteröity hukoun Shanghaissa.
Saat kokoontuminen tuhansia naimattomien miesten ja naisten, se oli yllättävää huomata, että siellä oli hyvin vähän flirttailu meneillään.
Ihmiset vaelsi käytävillä poimien esitteitä match-making yritykset ja pysähtyi kuuntelemaan omatoimisuus luentoja “elämän valmentajia”, jotka olivat koulunkäynti naisia ​​miten “brändi” itseään.
Tällä kertaa, rakkaus ja avioliitto Expo tuntui työn oikeudenmukainen.
Online match-making yrittäjä Li sanoi, että oli tarkan vertailun.
Löytää puoliso on “melkein kuin löytää työtä”, hän sanoi.
“Ihmisillä on taipumus olla hyvin pragmaattinen”, hän selitti. “[Naimattomuus] on ongelma, että sinulla on velvollisuus korjata. Ja vanhempien mielestä se on heidän velvollisuus huolehtia siitä – ja saat tämän ongelma korjattu.”
Toinen hätkähdyttävä paljastus oli, että lähes yhtä paljon vanhempien rakkaus ja avioliitto Expo koska siellä oli yksi miehille ja naisille.
Jotkut vanhemmat olivat vilkkaan sisäänkäynnin yleissopimuksen pintansa painettu mainostavia julisteita tiedot niiden yhden lasten. Toiset käveli rinnalla aikuisten poikia ja tyttäriä, tarkastus kopeissa eri match-making virastot.
Yksi ottelu-maker kertoi CNN hän oli kieltää vanhempien mukana lapsensa nopeus-dating taulukoita.
“Kunnioitan vanhempieni mieltä”, sanoi toukokuussa. “Jos vanhempani sanovat tämä kaveri ei ole hyvä, niin en mennessä [häntä]. Mutta jos vanhempani sanovat tämä on hyvä, että he ovat tyytyväisiä tämän poika, niin yritän.”
Joissakin tapauksissa, äidit ja isät selvästi ollut rooli sosiaalisen jäänmurtajien lapsilleen.
Jossain vaiheessa, kun vaeltaa käytävillä yleissopimuksen toukokuussa sai puhelun. Se oli hänen isänsä, joka oli myös siellä.
Voi löysi hänet vieressäni toinen isä hän oli juuri tavannut.
Mies sattui olemaan yksi poika, joka työskenteli pankissa ja ei osallistunut sopimusta. Onneksi hän kantoi valokuva – ja passi – hänen poikansa, jonka hän osoitti toukokuussa.
“Hänen kuva näyttää hyvältä. Hieman komea,” May vastasi.

EU-Asia