Stocurilor din Asia fermă

Tulburările din Egipt a ajuns la un cap de miercuri, când forțele armate ale țării eliminat Președintele Mohamed Mursi a forța o rezoluție a crizei politice, deschizând calea pentru alegeri.
Tensiunile geopolitice reînnoite declanșat de refugiu de cumpărare, care a ajutat stau la baza lingouri. Spot a aurului a crescut cu 0,4 la sută la $ 1,255.81 o uncie.
Acțiuni regionale au fost in general mai mare, cu Hong Kong acțiuni în creștere cu 1,9 la sută, după alunecare 2,5 la sută în ziua precedentă, în timp ce stocurile de Shanghai a crescut cu aproximativ 1 la suta.
De referință Nikkei medie Japonia a subperformat, cu toate acestea, usurand cu 0,2 la sută.
“Volumul este probabil să rămână scăzut, din cauza mai puțini participanți și pe piețele din SUA vor fi închise mai târziu astăzi,” a declarat Hiroichi Nishi, un asistent manager general, la SMBC Nikko Securities.
“Investitorii sunt axate pe date de locuri de muncă de vineri din SUA, astfel încât acestea nu vor lua poziții mari astăzi.”
Investitorii se concentreaza pe SUA nonfarm salarii de date pentru indicii noi cu privire la Federal Reserve va începe scalarea înapoi 85 dolari-miliarde-pe-luni programul de cumpărare de obligațiuni.
Cultivarea speculații că Fed ar putea începe conic de stimulare monetară, mai târziu în acest an au ajutat la o greutate pe actiuni din Asia ultimul trimestru, cu Asia-Pacific indice ex-Japonia MSCI alunecare de aproape 8,6 la sută în perioada aprilie-iunie.
“Dacă ceva, un număr relativ obișnuit ar fi, probabil, mult mai pozitiv. Piața ar putea să ia un hit, dacă numerele sunt prea puternice”, a declarat Satoshi Okagawa, senior analist piețele globale pentru Sumitomo Mitsui Banking Corporation în Singapore, cu referire la datele locuri de muncă și impactul potențial asupra actiuni din Asia.
O criză politică în Portugalia a fost un alt motiv pentru precauție. Guvernul portughez se luptă să supraviețuiască după demisia de ministrul de externe și ministrul de finanțe această săptămână, ceea ce ar putea priva de o majoritate în parlament.
Se mișcă neregulat peste noapte s-au datorat, in parte, reticența investitorilor de a deține funcții mari de urs a intra în ședința de joi a BCE.
În timp ce BCE este de așteptat să părăsească ratele dobânzilor neschimbat, este probabil pentru a încerca să liniștească investitorii zguduit de un nou stres politică în Europa și planurile de US Federal Reserve de a incepe lichidare stimul sale.
Piața de valori Portugaliei a scăzut mai mult de 5 la sută pe miercuri, suferind cea mai mare scădere în jur de trei ani de zile, în timp ce randamentele obligațiunilor guvernamentale a crescut pe scurt mai sus 8 la suta pentru prima oară din noiembrie (Xetra: A0Z24E – News).
Ructions de pe piețele financiare, nu a amenințat să se extindă și în țările învecinate, precum și creșterea costurilor de împrumut.
Acest risc a văzut euro cad la fel de mult ca 1,5 la suta fata de yen, la o etapă la 128.66 miercuri. Ea a revenit de atunci la 129.80.
Fata de dolar, moneda comună a fost de 1.2994 dolari în jos cu 0,1 la sută, ci de mai sus un mic cinci săptămâni de 1.2923 dolari stabilit miercuri.
US brut sa majorat cu 0,1 la sută la 101.34 dolari pe baril, nu foarte departe de o mare de 14 luni de 102.18 dolari set de miercuri.
Prețurile petrolului au împins mai mare, miercuri, ca piata a ramas abtine de tulburările din Egipt care amenință să destabilizeze și mai mult regiunea Orientul Mijlociu, care pompe de o treime din petrolul mondial.
Stocurilor din Asia recuperat mai mare de joi, dar câștigurile au fost temperate de preocuparile legate de turbulențele politice din Portugalia și prudența investitorilor înainte de evenimentele cheie, inclusiv de date de locuri de muncă de vineri din SUA.
MSCI (NYSE) “e mai larg indice de acțiuni Asia-Pacific din afara Japoniei a crescut cu 1,1 la sută, recupera o parte din diapozitiv miercuri de mai mult de 2,4 la suta.

EU-Asia