Stocuri inch mai mare în teritoriul înregistrare

De asemenea, pe partea din față corporative, acțiuni de WebMD (WBMD) au crescut cu mai mult de 25%, dupa ce compania de informatii privind sanatatea a anuntat rezultatele preliminare au aratat ca veniturile și venituri mai bune decât cele preconizate.
Legate de: Frica & start Lăcomia alunecă înapoi la lăcomie
5. China reduce proiecția de creștere? Investitorii au devenit confuz cu privire la previziunile de creștere a Chinei după ce ministrul de finanțe al țării semnalat creșterea ar putea fi de 7% pentru anul, sub prognoza oficială a guvernului de 7,5%. Shanghai Composite Index și theHang indicele Seng a scăzut atât din nou după organizarea a alerga mare-up-uri la începutul săptămânii. Nikkei referință Japonia închis 0,2% mai ferm.
Piețele europene încheiat ziua mixt, cu DAX din Germania si FTSE din Marea Britanie 100increasing, în timp ce CAC 40 al Frantei a refuzat.
Dow și S & P 500 actiuni au fost cântărite în jos de un diapozitiv 5% din actiunile Boeing (BA, Fortune 500), următoarea știre că un Dreamliner neocupat a luat foc pe aeroportul Heathrow din Londra.
Toate cele trei indici terminat brusc mai mare de săptămână, logare una dintre cele mai bune spectacole săptămânale ale anului. Dow a urcat cu 2,2%, S & P 500 a crescut de 3%, iar Nasdaq s-au adunat 3,5%.
Aici sunt cinci lucruri pentru a ține departe de ziua de tranzacționare de vineri:
1. Stocuri în teritoriu înregistrare: În timp ce atât Dow și S & P 500 au depășit maximele anterioare de închidere de înregistrare, ele sunt încă aproximativ 0,5% sub maximele de tranzacționare zi all-time a ajuns în luna mai.
Primul stocurile din SUA au crescut din nou în evidență teritoriul joi, ca investitorii au salutat comentariile de la Federal Reserve, Ben Bernanke, care a declarat, miercuri politica monetară va rămâne “foarte acomodativă” pentru viitorul previzibil.
JPMorgan Chase (JPM, Fortune 500) a raportat venituri trimestriale peste așteptări, în timp ce veniturile abia bate previziuni. Dar stocul a fost doar ușor mai mare ca unele din câștigurile de profit a venit de ajustări contabile, mai degrabă decât o creștere puternică în activitatea de bază.
Acțiunile Wells Fargo (WFC, Fortune 500) a crescut cu 1,8%, dupa ce banca a raportat venituri și venituri care peste așteptări.
Declarația a sugerat că banca centrală va continua programul său masiv de relaxare cantitativă, și a ajutat la calmarea investitorilor, care au fost whipsawed de conic vorbi, care a început la sfârșitul lunii mai.
Click aici pentru mai multe pe actiuni, obligatiuni, mărfuri și valute
2. Consumatorii sunt în continuare îngrijorați de viitor: Universitatea din Michigan și Indicele Thomson Reuters “Sentimentul de consum pentru luna iulie a scăzut ușor, și a căzut scurt de așteptări.
În timp ce optimismul cu privire la condițiile curente a crescut la cel mai înalt nivel din iulie 2007, viitorul Indicele așteptărilor a scăzut brusc.
De asemenea, Biroul de Statistica a Muncii a publicat raportul lunar cu privire la indicele prețurilor de producător, care arată o creștere de 0,8% în luna iunie. Care este de aproape trei ori creșterea preconizată de 0,3% – determinată în mare măsură de o creștere a prețurilor la benzină.
Citigroup (C, Fortune 500), Goldman Sachs (GS, Fortune 500), Bank of America (BAC, Fortune 500) si Morgan Stanley (MS, Fortune 500) sunt pe robinet pentru a raporta rezultatele săptămâna viitoare.
4. UPS se rostogoleste pe avertizare profit: pachetul de livrare UPS gigant (UPS, Fortune 500) a redus perspectivele sale de crestere a profitului in acest an, trimiterea de acțiuni în scădere cu aproape 6%.
Compania, considerat un Bellwether economic, împreună cu rivalul FedEx (FDX, Fortune 500), a declarat “o economie industrială incetinirea SUA a condus venituri si un profit operational sub asteptari.”
Acțiuni de FedEx, de asemenea, sa mutat mai jos.
Bursele americane au crescut ușor mai mare vineri, dar câștigurile au fost suficient de subțire pentru a trimite Dow și S & P 500 la noi maxime record de închidere, iar Nasdaq la cel mai înalt nivel din ultimul deceniu.
Indicele industrial Dow Jones a crescut cu doar 3 puncte la 15,464.30, S & P 500 a adăugat 5 puncte, finisare la 1,680.19, iar Nasdaq a crescut cu 0,6%, pentru a închide la cel mai înalt nivel din septembrie 2000.

EU-Asia