Stocuri înapoi la un nivel record

În schimb, băncile regionale, care beneficiază, de obicei, de la rate mai mari, a intrat sub presiune. Actiunile Regiunilor Financial Corporation (RF, Fortune 500), Comerica (CMA), KeyCorp (KEY, Fortune 500) și SunTrust Banks (ITS, Fortune 500) au scăzut între 1,5% și 3%.
Rezultatele trimestriale vin vineri de la mega-bănci JP Morgan (JPM, Fortune 500) și Wells Fargo (WFC, Fortune 500).
În general, se așteaptă câștiguri pentru companiile din S & P 500 sa creasca cu 0,8% fata de anul trecut, potrivit FactSet.
Investitorii s-au speriat mai cand Bernanke a sugerat ca Fed ar putea începe să scară înapoi de 85 de miliarde pe lună $ program de cumpărare de obligațiuni din acest an. Dar bancherii centrali de top, inclusiv presedintele, au luat mari eforturi pentru a reasigura investitorii că orice conic va depinde de îmbunătățirea continuă a economiei.
“În mod clar, piața a digerat schimbare în politica Fed și este și dea seama că acest lucru nu este o schimbare foarte dramatică, la toate”, a declarat Hank Smith, șef ofițer de investiții la Haverford Trust. “Și, dacă apare,” a continuat el, trecerea “ar fi un lucru bun, pentru că înseamnă mai multă încredere în economie, cel puțin de la Federal Reserve.”
Sugestii: Stocurile au crescut, iar lăcomia este din nou
Taur are încă picioare: Smith a declarat câștigurile reflecta o imbunatatire a sentimentului ca investitorii continua pentru a vedea o corectie negativa a stocurilor ca o oportunitate de a cumpăra. El a spus recesiunii în Europa și încetinirii creșterii în economiile emergente face piața americană deosebit de atractive, în ciuda recuperarea sub-medie.
Privind în perspectivă, Smith se asteapta ca volatilitatea să rămână ridicat ca momentul de orice acțiune Fed rămâne incertă. Dar el a declarat ca piata ar putea crește în continuare o suplimentare de 5% la 7% până la sfârșitul anului.
“Orice corectie negativa, sau chiar o corecție, ar fi bine primită de investitori”, a spus el. “Există o grămadă de bani în așteptare pentru că.”
Sugestii: Citadel: Piata de capital este mai sigură ca niciodată
Piețele europene închis superior, și pe piețele majore din Asia încheiat cu câștiguri.
Nikkei referință Japonia mutat 0,4% mai mare după ce banca centrală a țării a declarat că va continua extinderea bilanț. Jones a spus că observațiile de la Banca Centrală a Japoniei au ajutat la geamandura piețele internaționale.
Acțiuni AMD (AMD, Fortune 500) au crescut cu 11%, după Banca de analiști Americii modernizate stocul companiei. Alte stocuri tech atins un nivel record proaspete, inclusiv Google (GOOG, Fortune 500) si Amazon (AMZN, Fortune 500).
Comentariile lui Bernanke cu privire la menținerea unor rate scăzute ale dobânzii amplificat stocks.DR Homebuilders ” Horton (DHI), Lennar (LEN) și Toll Brothers (TOL) a câștigat între 6% și 9%. Separat, rata de credit ipotecar pe 30 de ani a crescut la cel mai înalt nivel din aproape doi ani, în funcție de ipotecare companie de finanțare Freddie Mac.
Ce se mișcă: Microsoft (MSFT, Fortune 500), a anuntat o scara larga-anticipatedreorganization a operațiunilor de afaceri sale, inclusiv o schimbare importantă de manageri de nivel înalt, în funcție de diverse rapoarte.
Acțiuni de Yum! Brands (YUM, Fortune 500) au raportat câștiguri peste așteptări, care însă îngrijorările privind creșterea proprietarul KFC in China împins stoc Yum Brands “mai mici.
Bursele americane au crescut din nou în evidență teritoriul joi, ca investitorii au salutat comentariile de la președintele Rezervei Federale Ben Bernanke.
Indicele industrial Dow Jones s-au adunat aproape 170 de puncte, sau 1,1%, pentru a ajunge la un nivel record de 15460, de rupere recordul anterior stabilit 28 mai.
S & P 500 a crescut cu mai mult de 1,3% în 1675 – topping, de asemenea, propriul record mai. Nasdaqjumped 1,6%, pentru a termina la cel mai înalt nivel din septembrie 2000.
Click aici pentru date pe obligațiuni, mărfuri, valute și pe piețele mondiale
Piața Bernanke: Castigurile au venit dupa ce Bernanke a declarat miercuri seara că politica monetară va rămâne “foarte acomodativă” pentru viitorul previzibil.
În SUA știri economice, numărul de americani de depunere pentru prestațiile de șomaj prima dată a crescut la un nivel ridicat de două luni, în funcție de raportul săptămânal al guvernului. Dar economiștii s-au grăbit să se spele pe creștere, ca urmare a volatil număr-ronțăit, mai degrabă decât un semn descurajator pentru economie.

EU-Asia