Što očekivati ​​u Apple WWDC

Bilo je nekih rumblings o mogućem novom iPad. Prošlo je nešto više od sedam mjeseci od ipad Mini je otkriven, iako, i to samo četiri mjeseca, jer Apple je ponudio 128GB verziju svog veći kolege. Dakle, novi model će biti iznenađenje.
Ali njegova otvaranja uvodno gotovo uvijek čini vijest. Na konferenciji je bio odskočna daska za dva telefona (iPhone 3GS u 2009 i iPhone 4 u 2010) i nekoliko novih, ili ažurirati, Mac.
Ove godine, bivši čini vrlo vjerojatno. Ovo drugo? Možda ne toliko.
Fanovi su galamili za neke uzbuđenja, jer Apple nije predstavio novi veliki proizvod od ipad Mini u oktobru prošle godine. I uz rastuće konkurencije iz takvih rivala kao Amazon i Samsung, tu je uvijek mogućnost da je tajnoviti ljudi iz Cupertino kuvaju se nešto veliko.
Čini se da je samo pitanje vremena prije nego što Apple skokove u sve prepunoj streaming-music tržište predvodi Pandora, Spotify i drugi.
Apple je što se bavi izdavačkih kuća, kao što su Universal Music i Warner Music Group, koja će im omogućiti da tok pjesme korisnicima kao dio besplatne ili plaćene-pretplatu.
Posmatrači očekuju takve platforme, možda zove iRadio, bi postojati osim iTunes, Apple digitalne-medijskih usluga, kao i fokus na mobilnim uređajima.
Longshots
Nosive tehnologije postaje ogroman teren i Apple sigurno bi voljeli da se ohladi neke od toplote u posljednje vrijeme od strane Google-Glass.
Sat osjeća nešto češće nego na TV, ali ne puno. Ove jeseni, samo u vrijeme za odmor shopping, čini se češće puštanje datum za jedan ili oba. I, sasvim moguće, za novi iPhone.
Naravno, postoje i realna očekivanja. Zatim tu su oni stvarno zabavno.
Nadam se da izvori vječni u grudima na Fanboy je, tako da nećemo biti oni pucati dolje nade za veliko “, još jedna stvar” iznenađenje.
I, hej – CEO Tim Cook je već zadirkivao “uzbudljiv novi proizvod kategorije” u ovoj godini.
Prema posmatrači, Apple TV je bio na ivici da bude pušten već godinama. (Stručnjaci su samo sigurni kompanija će roll out televizor. Kraju.)
Malo više od godinu dana, bilo je bizarno specifičan Best Buy surveyasking lojalnih kupaca o “konceptu” od Apple TV-u. Čini se da se previše pravi stvar da nikada neće dogoditi. Ali će to dogoditi sljedeći tjedan? Nije vjerojatno.
Pridruživanje mitski “iTV” je Apple sat – još jedan proizvod svi sigurno dolazi, bez obzira što je Apple to nije rekla.
Sve tech svijetu oči će biti na Apple ponedjeljak, kada je computing giganta 24. godišnji Worldwide Developers Conference počinje u San Franciscu.
Kao što mu ime govori, jednonedeljnoj skup omogućava Apple domaćin prezentacije i radionice za ljude koji zarađuju za život pisanje aplikacije i softver koji radi na svojim proizvodima.

EU-Asia