SP 500 câștiguri pentru o zi de a opta

Utilități depășit alte sectoare din S & P 500, cu indicele sectorului (. SPLRCU), cu 1,6 procente. Companiile de utilitati, inclusiv FirstEnergy Corp (FE) și Serviciul Public Enterprise Group Inc (PEG), au fost printre cele mai bune performanțe din sector, după operatorii de rețea de alimentare în nord-est din SUA au declarat ca au suficienta electricitate pentru a păstra de aer condiționat care rulează săptămâna aceasta printr-un val de căldură anticipat.
Advancers numeric decliners pe New York Stock Exchange printr-un raport de aproximativ 19 la 11, în timp ce pe Nasdaq, 16 stocurile au crescut de aproape fiecare nouă care a căzut.
Volumul a fost mai usor din orice zi de tranzacționare complet acest an, cu tranzacționare doar 4910000000 parts pe schimburi, pe baza celor mai recente date disponibile. În acest an, volumul zilnic a fost în medie 6400000000 parts pe New York Stock Exchange, Nasdaq si NYSE MKT.
Actiunile Citigroup (NYS: C) a urcat două procente la 51.81 dolari, după-a treia cea mai mare banca din SUA dupa active a raportat o crestere de 26 la suta a profitului trimestrial ajustat 500 indicele S & P sectorul industriei financiare (CME: ^ SPSY). A câștigat 0,4 la sută.
Datele economice zi a fost amestecat, cu toate acestea, cu o creștere în New York de stat producție pentru luna iulie accelerarea, în timp ce vânzările cu amănuntul iunie căzut scurt de așteptări. Mai inventarele de afaceri abia a crescut.
Investitorii sunt vizionarea de modificări ale veniturilor sau stiri economice care ar putea deraieze raliu pieței. Stocurile au urcat în acest an, cu excepția pentru o lichidarea târziu, mai declansata de comentarii președintele Rezervei Federale Ben Bernanke, care a ridicat perspectiva de tundere 85 de miliarde de dolari in Fed stimulent lunar. S & P 500 a câștigat 18 la sută la 31 decembrie.
“Câștiguri par atât de departe de a fi ajuns un start destul de decent”, a spus Cam Albright, director de alocare a activelor pentru Wilmington Trust Investment Advisors din Wilmington, Delaware. “Credem ca exista o multime de a aduce în jos de așteptările înainte de a ajunge la câștiguri sezon, astfel că este, probabil, da numerele de câștiguri un pic mai mult perna. ”
Leap Wireless International Inc (LEAP) acțiuni mai mult decât dublu de la AT & T Inc (NYS: T) a declarat vineri seara ca va cumpara compania de 1,19 miliarde $ Cel puțin două brokeraj ridicat ratingurile lor asupra bursei Leap lui Leap, care a fost printre cele mai Nasdaq.. stocurilor tranzacționate în mod activ, sa încheiat la 16.95 dolari – până 112.41 la sută.
Jones industrial Dow (^ DJI) a crescut 19.96 puncte, sau 0.13 la sută, la 15,484.26, o închidere record. 500 Indicele Standard & Poor (^ GSPC) a câștigat 2.31 puncte, sau 0.14 procente, pentru a termina la 1,682.50, de asemenea, un Înregistrați Nasdaq (^ IXIC) avansate de 7.41 puncte, sau 0.21 procente, pentru a termina la 3,607.49 -. mai apropiate acestuia din septembrie 2000.
Agenda din această săptămână include comentarii de la Bernanke, care este programată să depună mărturie cu privire la politica monetară înainte de Casa de Comitetul pentru servicii financiare, miercuri. El va apărea joi în fața Senatului Comitetului bancar.
“Având în vedere ceea ce a fost spus, nu mă aștept mult diferit”, a spus Albright.
First Solar Inc (FSLR) a fost cel mai bun Gainer procent S & P 500 este, în creștere cu 5,5 la sută la 50.27 dolari.
Cele mai multe companii, de asemenea, sunt peste câștigurile așteptările analiștilor, așa cum au făcut în ultimele trimestre. Dintre companiile care au raportat rezultate in al doilea trimestru de până acum, 66,7 la sută sunt bate estimările câștigurilor. Rezultatele Venituri, cu toate acestea, se situează mai rău și sunt susceptibile de a rămâne o preocupare pentru investitori, au declarat analistii.
S & P 500 parts industriale au crescut după ce companiile aeriene și-a exprimat încrederea în week-end în siguranța Boeing (BA) 787 în urma unui incendiu la unul dintre avioane săptămâna trecută. Boeing a câștigat 3.7 procente la 105.66 dolari și clasat ca Cel mai Dow.
Acțiuni de Tiffany & Co (TIF.N) a crescut 3.6 procente la 79.78 dolari, în tranzacționare activ după Stifel Nicolaus modernizate stoc high-end bijutier la o “cumpără” de la o “așteptare” și a stabilit o tinta de pret de 92 dolari.
Pe de alta parte, acțiuni de Ingredion (INGR.N) a scăzut 9.9 procente la 62.57 dolari, la o zi după ce compania a avertizat asupra veniturilor.
Câștigurile puternice Citigroup a ajutat S & P 500 sfârșitul mai mare, luni, pentru o zi dreaptă a opta, cea mai lunga astfel de baleiaj de la mijlocul lunii ianuarie, deși vânzările cu amănuntul câștigurile limitate slabe într-o sesiune cu cel mai mic volum al anului.
Jones industrial Dow și S & P 500 a terminat la un nivel record de închidere pentru a treia sesiune consecutiv. Nasdaq a marcat cel mai mare scor din septembrie 2000.
O mare parte din accent în această săptămână va fi pe câștigurile. Analiștii se așteaptă ca al doilea trimestru câștigurile S & P 500 companii au crescut cu 2,8 la sută față de anul anterior, cu venituri de până la 1,5 la sută de la un an în urmă, Thomson Reuters datele au aratat.
În timp ce creșterea veniturilor a încetinit în ultimele trimestre, este de așteptat pentru a ridica ultima jumătate de an. Bank of America-Merrill Lynch a ridicat tinta de sfârșit de an pentru S & P 500 la 1.750 la 1.600, citând creșterea veniturilor preconizate.

EU-Asia