Sony njupuk Yahoo ing Xbox karo PS4

“Antarane sawetara saka tukang game paling pengaruh lan paling angel-kanggo-mangga ing internet, Sony saiki perusahaan Juruwilujeng sing bisa gawe salah ora. Padha ngirim seneng ing kulo, kang punika namung anggere kang njupuk kanggo wong nindakake bab ingkang salah. ”
Tulis kanggo Wektu, Jared Newman njupuk tampilan maneh. Sony dadi pamindhahan Wedjangane kanggo ngreksa mangsa ing disk-based game, paling ora kanggo saiki, nalika Microsoft stands siap mateni cd tanggung, obah menyang model meh tanggung digital, ngandika.
Muter kanggo apa wis nyaman kanggo tukang game iki cetha bagean Sony dadi strategi, Newman ngandika.
“Sony mung totoan sing ora apik saka tukang game bakal cukup kanggo Cut Microsoft ambitions cendhak,” wong wrote. “Lan Microsoft wis sawetara ambitions amba, ora mung dadi apik game console, nanging kanggo ngawula minangka penghubung tengah kabeh urip hiburan kamar.
Ing tembung liyane, ing PS4 bakal nindakake iku akeh sing Xbox anyar ketoke ora bisa. Oh, lan PlayStation 4 bakal ngedol kanggo $ 399 – $ 100 kurang luwih Xbox siji. Loro-lorone nyenengake sing samesthine iki tiba ing wektu liburan musim Shopping, nyetel wiwitan perang kanggo ati, pikiran lan asel masyarakat game.
Microsoft saben-priksa ing dibangun, ing bagean, supaya manawa wis ora kedhaftar resold, perdagangan utawa diwenehi langsung game padha wis wis diundhuh ing nyenengake. Ing idea iku kanggo nyegah wong luwih saka siji saka èfèktif ndhuweni game sing iki dituku mung sapisan.
Sawise Rolling metu dhaptar anyar game, Jack Tretton, presiden lan CEO Sony Komputer Hiburan Amerika, piwucaling nuli tindak saka dhaptar umbah-umbah keluhan bab Xbox anyar, kang wis showcased sadurungé ana, lan prajanji sing ngelawan.
Waos: pembuangan uneg-uneg online babagan anyar PlayStation, Xbox
“Saliyane kanggo nggawe lan perpustakaan sange anyar gelar 4 PlayStation, kita lagi merata fokus ing ngirimke apa tukang game pengin paling tanpa imposing Watesan utawa devaluing sing PS4 tumbas,” Tretton ngandika. “Kayata, 4 PlayStation ora nemtokke Watesan sembarang anyar ing nggunakake pemandangan sing wis-diduweni game.”
Woro-woro sing tak a babak banter lan bablas saka keplok saka akeh E3 ora tansah gampang ngesanake.
A titik amba saka pratelan ing antarane tukang game punika Microsoft anyar Xbox mbutuhake sing online mriksa ing saben jam 24 (kurang luwih “tansah-ing” mode tukang game samesthine) lan namung saged game kanggo bakal resold kapilih ing pengecer. Game uga bisa dienggo bareng mung antarane nomer winates saka kanca lan kulawarga anggota.
“Aku guess punika bab sing apik,” wangsulane sing Tretton esem.
Ing game-console istilah, digital-manajemen hak punika kode sing ngidini kedhaftar kanggo ngakses isi game iku. Iku dirancang kanggo njamin pangembang lan Penerbit sing mung wong sing mbayar kanggo game, lan cedhak kulawarga lan kanca-kanca, bisa muter.
Sony ora Microsoft sing gedhe-gedhe sing bakal entuk manfaat saka DRM, utawa digunakake-game Watesan. Game Penerbit arep priksa lagi nyedhak mbayar sing karya, lan klebu pasar secondhand.
Ing minggu anjog nganti E3, Microsoft wis sought kanggo Padhang uneg-uneg tukang game ‘karo seri saka blog kiriman sing sawetara felt nibbled ngubengi sudhut hak-Manajemen masalah nanging ora tau ana mesthi jawaban.
Sony banjur ana conspicuously sepi ing apa, saiki, katon wis wis lan gaweyan orchestrated ngisor kanggo kebutuhan sing akeh banget ing E3.
Witness sing “resmi PlayStation Digunakna Game Video instruksional” dirilis sakcepete sawise presentation. Iku 22 detik dawa lan fitur mung “langkah 1,” wong handing a disk kanggo wong liyane.
Video sing wis cheeky racked nganti luwih saka 1,5 yuta views ing YouTube kurang saka 24 jam.
Microsoft durung langsung nanggapi ana sing dijaluk seeking komentar. Nanging online pundits padha cepet kanggo Muji Sony kanggo kebangkrutan sawetara ngunekke marang sawijining saingan.
“Nalika Crude minangka kanggo wara-wara perusahaan ‘juara’ ing E3, sing hard kanggo ndeleng presentation Sony iku dina minangka tindakan nanging kudeta PR …,” Kyle Orland, senior editor game ing CNN isi partner Ars Technica, ana wrote .
Ing pihak teka-metu kanggo menehi mbesuk PlayStation 4 console, Sony leveled sawijining bedhil ing saingan Microsoft Xbox siji piranti lan murub nganti padha Chambers P.
Sajrone acara penet ana ing wayah wengi Electronic Music Pameran ing Los Angeles, Sony hammered ngarep tombol nilai bab sawijining sistem game anyar: Enggo bareng game bakal bebas. Yen wong arep ngedol game digunakake, kuwi nggoleki. Lan cedhak-pancet sambungan internet, temenan kanggo ngawasi panggunaan game, ora bakal dibutuhake.

EU-Asia