Sony are ca scop Xbox cu PS4

“Printre unele dintre cele mai influente și mai greu-la-vă rugăm să jucătorii de pe Internet, Sony este acum compania salvator care poate face nici un rău. Acestea ar trebui să se bucure de călătorie, care va dura atâta timp cât este nevoie pentru ei să facă ceva greșit. ”
Scris de timp, Jared Newman are o viziune mai. Mutarea Sony are menirea de a păstra viitorul jocurilor pe baza de discuri, cel puțin pentru moment, în timp ce Microsoft este gata să ucidă discuri în întregime, trecerea la un model aproape în întregime digitale, a spus el.
Joc de ceea ce este deja confortabil pentru gameri a fost în mod clar parte din strategia Sony, a spus Newman.
“Sony este doar pariuri că bunăvoința de jucători va fi suficient pentru a reduce ambițiile Microsoft scurt,” a scris el. “Și Microsoft are unele ambiții mari, nu doar pentru a fi cel mai bun joc de consolă, ci pentru a servi ca hub-ul central al tuturor divertisment cameră de zi.
Cu alte cuvinte, PS4 va face multe lucruri noul Xbox se pare că nu se poate. Oh, și PlayStation 4 va vinde pentru $ 399 – 100 dolari mai puțin decât Xbox One. Ambele console sunt de asteptat in aceasta toamna la timp pentru sezonul de cumpărături de vacanță, crearea unui lupta pentru inimile, mințile și portofele din comunitatea de gaming.
Check-in de zi cu zi Microsoft este conceput, în parte, pentru a asigurăm că utilizatorii nu au revândut, comercializate sau dat afara un joc pe care am deja descărcate pe console lor. Ideea este de a preveni mai mult de o persoană să dețină efectiv un joc care a fost achiziționat o singură dată.
După desfășurarea o listă de jocuri noi, Jack Tretton, presedinte si CEO al Sony Computer Entertainment America, în esență, a mers în jos o listă lungă de plângeri cu privire la noul Xbox, care a fost prezentat mai devreme luni, și a promis contrariul.
Citi: Ventilatoare preocupările de aer cu privire la noul PlayStation, Xbox
“În plus față de crearea unei biblioteci uimitoare de noi titluri de pe PlayStation 4, suntem la fel de concentrat pe furnizarea de ceea ce jucătorii doriți cel mai mult fără a impune restricții sau devalorizarea achizițiile lor PS4”, a spus Tretton. “De exemplu, PlayStation 4, nu vor impune noi restricții cu privire la utilizarea de jocuri pre-owned.”
Că anunțul primit o rundă de tare și susținut de aplauze de la o mulțime E3 nu este întotdeauna ușor de impresionat.
Un punct de mare de dispută printre jucătorii este că Microsoft noul Xbox va necesita un check-in online la fiecare 24 de ore (mai puțin decât “always-on” jucătorii modul presupusă) și va permite doar jocuri pentru a fi revândute la comercianții cu amănuntul selectate. Jocurile pot fi partajate doar între un număr limitat de prieteni și membri ai familiei.
“Cred că e un lucru bun,” un Tretton zâmbind răspuns.
În termeni joc-consola, managementul digital drepturilor este un cod care permite utilizatorilor să acceseze conținut de joc. Este proiectat pentru a asigura dezvoltatorilor și editorilor care numai persoana care a plătit pentru joc, și aproape de familie și prieteni, să-l joace.
Sony și Microsoft nu sunt cei care ar beneficia de DRM, sau restricții folosit-joc. Editori de jocuri doriți să vă asigurați că acestea sunt platiti pentru munca lor, și care include piața de second-hand.
În săptămânile care au dus la E3, Microsoft a încercat să calmeze preocupările gamerilor cu o serie de blog care unii considerau roase de șoareci în jurul marginilor de probleme de gestionare a drepturilor, dar nu a oferit răspunsuri definitive.
Sony, apoi a fost vizibil liniștit în ceea ce, acum, pare să fi fost un efort orchestrat de a reduce boom-ul de la E3.
Martor “PlayStation second Joc video de instruire”, lansat la scurt timp după prezentare. E 22 secunde lung și are doar “Pasul 1,” un om înmâna un disc cu un alt bărbat.
Că video de obraznic a adunat mai mult de 1,5 milioane de vizualizări pe YouTube în mai puțin de 24 de ore.
Microsoft nu a răspuns imediat marți la o cerere solicită comentariu. Dar analiștii on-line s-au grăbit să laude Sony pentru aterizare unor lovituri împotriva rivalului său.
“Ca brut, deoarece este de a declara o companie” câștigătorul “a E3, este greu pentru a vedea prezentarea Sony astăzi ca nimic, dar o lovitura de stat de PR …,” Kyle Orland, senior editor de jocuri de la CNN conținut partener Ars Technica, a scris luni .
La o petrecere de ieșire pentru viitoare PlayStation 4 consola, Sony nivelat armele sale la Xbox Un dispozitiv rival Microsoft și a tras până la camerele erau goale.
În timpul unui eveniment de presă luni seara, la Electronic Entertainment Expo din Los Angeles, Sony ciocanul acasa punctele-cheie cu privire la noul sistem de jocuri: jocuri de partajare va fi liber. Dacă oamenii doresc să-și vândă jocuri utilizate, asta e bine. Și o conexiune aproape constantă Internet, menite a monitoriza utilizarea joc, nu va fi necesară.

EU-Asia