Samsung tekemään Galaxy S4 mini

Mini on 4,3 tuuman näyttö, verrattavissa iPhone 5: n 4-tuumainen näyttö, ja painaa 3,77 unssia – pip kevyempi kuin iPhonen 3.95.
Galaxy S4 on 5-tuumainen näyttö, kun taas Samsungin Galaxy Note II “phablet” on peräti 5,5-tuumainen näyttö.
Galaxy S4 mini, supistettu versio Samsungin lippulaiva älypuhelin, on matkalla, yhtiö ilmoitti torstaina.
“Samsungin yleistä älypuhelin strategia on noin tuottaa tulokset toistojen eri hintaluokissa ja näytön koko, jotta kyllästää markkinat niin paljon sen laitteita kuin mahdollista”, Natasha Lomas kirjoitti TechCrunch. “(Se) strategia, joka yhdistettynä sen massiivinen markkinointi budjetti, edelleen erittäin menestyksekäs Korean elektroniikka jättiläinen, joten se paljon vaikeampaa muiden Android (päättäjät) kuten HTC kilpailla niiden huomattavasti vaatimattomampi laite salkkuja.”
Laajasti huhuttu jälkeen vahingossa vuotaa, yhtiö vahvisti, että mini on yksi tuotteista rullattu ulos Samsung tapahtuma Londonon 20. kesäkuuta.
Kannoilla kuuma alku Galaxy S4, jossa yhtiö sayssold 10 miljoonaa yksikköä vähemmän kuin kuukausi, Korean gadget-maker näyttää olevan itseohjautuva kilpailija iPhone luurin joka lupaa olla helpompi tarttua kuin sen Kookkaammat serkkuja Galaxy linjaa.
Se on tyylikäs 9mm leveä (0,35 tuumaa), hiukset laajempi kuin iPhone 5: n 7.6mm (0,3 tuumaa), ja ajaa uusin versio Googlen Android-käyttöjärjestelmä, Jelly Bean, jossa 1,7 GHz dual-core prosessori .

“Haluamme antaa ihmisille enemmän valintoja Galaxy S4 mini, samanlainen ulkoasua Galaxy S4 kompaktimpi ja käytännön käyttötarkoituksia”, JK Shin, toimitusjohtaja Samsung mobiili divisioona, sanoi blogi.
Uusi puhelin on 8 megapikselin menosuuntaan kamera (alas S4: n 13 megapikseliä) ja 2 megapikselin eteen päin kamera. Lisäksi mukana tulee 8 Gt sisäistä muistia, käynnissä jopa 64 Gt, jos, kuten S4, käyttäjä lisää muistia mikrosiru.
Laite tulee joko valkoinen tai musta. Ei hintaa tai julkaisupäivää ilmoitettiin.
Ilmoitus esittää edelleen erilaiset mobiili strategiat Samsung ja Apple. Vaikka Cupertino tech jättiläinen hienosäätää yhden puhelimen, Samsung tulvat vyöhykkeellä erilaisia ​​malleja, jotka vaihtelevat low-end puhelimia sen enemmän hyväpalkkainen Galaxy linja.

EU-Asia