Samsung pentru a face Galaxy S4 mini

Mini va avea un ecran de 4.3-inch, comparabile cu ecran iPhone 5 de 4-inch, și cântărește 3.77 uncie – un pip mai usor decat iPhone-ului 3.95.
Galaxy S4 are un ecran de 5 inch, în timp ce Samsung Galaxy Note II “phablet” are un enorm ecran de 5,5 inch.
Galaxy S4 Mini, o versiune slimmed-jos a smartphone-pilot Samsung, este pe cale sa, compania a anunțat joi.
“Strategia generală smartphone Samsung este de aproximativ produce zeci de iterații la diferite puncte de preț și dimensiuni de ecran, în scopul de a satura pe piață, cu cât mai mult de hardware cât posibil,” Natasha Lomas scris pentru TechCrunch. “(E) o strategie care, împreună cu bugetul de marketing masiv, continuă să fie extrem de succes pentru coreean gigantul de electronice, ceea ce face mult mai greu pentru alte Android (factorii de decizie), cum ar fi HTC de a concura cu portofoliile lor dispozitiv mult mai modeste.”
Pe scară largă zvonește după o scurgere accidentală, compania a confirmat că mini va fi una dintre cele produse laminate de la un eveniment de Samsung în Londonon 20 iunie.
Pe tocuri de o pornire la cald pentru Galaxy S4, care compania sayssold 10 milioane de unități în mai puțin de o lună, Coreea de gadget-maker pare să fie punctat pe iPhone rival cu un telefon care promite să fie mai ușor de mânuit decât vecinii sai mai consistente în linia Galaxy.
Acesta va fi un elegant 9mm largă (0.35 inch), un fir de păr mai mare decât iPhone 7.6mm 5 a (0.3 inci), și rulați cea mai recentă versiune a sistemului de operare Google Android, Jelly Bean, cu o Ghz procesor dual-core 1.7 .

“Dorim să oferim oamenilor mai multe opțiuni cu Galaxy S4 mini, aspect similar și se simt de Galaxy S4 pentru utilizări mai practic și compact,” JK Shin, CEO si presedinte al diviziei mobile Samsung, a declarat într-un post pe blog.
Noul telefon va avea o camera de 8 megapixeli cu care se confruntă din spate (de la S4 de 13 megapixeli) și 2 megapixeli fata-cu care se confruntă camera. De asemenea, va veni cu 8 GB de memorie interna, de funcționare de până la 64GB în cazul în care, ca și cu S4, utilizatorul adaugă o memorie microcip disponibilă.
Dispozitivul va veni, fie alb sau negru. Nici un preț sau data de lansare a fost anunțat.
Anunțul ilustrează în continuare strategiile mobile divergente ale Samsung si Apple. În timp ce tech gigant din Cupertino ajustează un singur telefon, Samsung inundații zona cu o varietate de modele, de la telefoane low-end pentru a liniei sale Galaxy mai upscale.

EU-Asia