Samsung Galaxy S4 per fer mini-

El mini tindrà una pantalla de 4,3 polzades, comparable a la pantalla de l’iPhone 5 de 4 polzades, i pesa 3,77 oz – 1 pip més lleuger que l’iPhone d’3.95.
El Galaxy S4 té una pantalla de 5 polzades, mentre que Galaxy Note II “phablet” de Samsung té una pantalla ni més ni menys de 5,5 polzades.
El Galaxy S4 Mini, una versió reduïda del telèfon intel · ligent insígnia de Samsung, està en camí, la companyia va anunciar dijous.
“L’estratègia global de telèfons intel ligents de Samsung es tracta de produir desenes d’iteracions a preus diferents i mides de pantalla per tal de saturar el mercat amb la major quantitat de maquinari com sigui possible,” Natasha Lomas va escriure per TechCrunch. “(Es) una estratègia que, juntament amb el seu pressupost de màrqueting massiu, segueix sent un gran èxit per al gegant coreà de l’electrònica, el que és molt més difícil que altres Android (fabricants), com ara HTC per competir amb els seus carteres de dispositius molt més modestos.”
Àmpliament rumoreja després d’una fuita accidental, l’empresa va confirmar que el mini serà un dels productes laminats a terme en un esdeveniment de Samsung a Londonon 20 de juny.
En els talons d’una arrencada en calent per al Galaxy S4, que la companyia sayssold 10 milions d’unitats en menys d’un mes, el fabricant coreà gadget sembla estar anant al iPhone rival amb un telèfon que promet ser més fàcil d’adherència que seus cosins més voluminosos en la línia Galaxy.
Serà un elegant 9mm d’ample (0,35 polzades), un pel més ample que l’iPhone 7.6mm de 5 (0,3 polzades), i executar l’última versió del sistema operatiu Android de Google, Jelly Bean, amb un processador de doble nucli de 1.7 Ghz .

“Volem donar a la gent més opcions amb el Galaxy S4 petit, aspecte similar de Galaxy S4 per a usos més compacte i pràctic,” JK Shin, CEO i president de la divisió mòbil de Samsung, va dir en un bloc.
El nou telèfon comptarà amb una càmera mirant cap enrere de 8 megapíxels (davant del 13 megapíxels del S4) i frontal de 2 megapíxels. També vindrà amb 8 GB de memòria interna, corrent fins a 64 GB si, com en el S4, l’usuari afegeix un microxip de memòria disponible.
El dispositiu ve en blanc o negre. No hi ha preu o data de llançament va ser anunciat.
L’anunci il · lustra encara més les estratègies mòbils divergents de Samsung i Apple. Mentre que el gegant de la tecnologia Cupertino afina un sol telèfon, Samsung inunda la zona amb una gran varietat de models, que van des dels telèfons de gamma baixa a la seva línia Galaxy de més qualitat.

EU-Asia