Samsung at gøre Galaxy S4 mini

Mini vil have en 4,3-tommer skærm, der kan sammenlignes med iPhone 5 er 4-tommer skærm, og vejer 3,77 ounce – en pip lysere end iPhone 3.95.
Galaxy S4 har en 5-tommer skærm, mens Samsung Galaxy Note II “phablet” har en kæmpestor 5,5-tommer skærm.
Galaxy S4 mini, en slanket version af Samsungs flagskib smartphone, er på vej, selskabet annoncerede torsdag.
“Samsung overordnede smartphone strategi handler om at producere snesevis af gentagelser på forskellige prisklasser og skærmstørrelser for at mætte markedet med så meget af dets hardware som muligt,” Natasha Lomas skrev for TechCrunch. “(Det er) en strategi, der, kombineret med sin massive markedsføring budget, fortsætter med at være yderst vellykket for den koreanske elektronik gigant, hvilket gør det langt sværere for andre Android (beslutningstagere) såsom HTC at konkurrere med deres langt mere beskedne enhed porteføljer.”
Vidt rygter efter en utilsigtet lækage, selskabet bekræftede, at mini vil være et af de produkter rullet ud på et Samsung arrangement i Londonon 20 juni.
I hælene på en varm start for Galaxy S4, som selskabet sayssold 10 millioner enheder på mindre end en måned, synes den koreanske gadget-maker at være homing ind på rivaliserende iPhone med et håndsæt, der lover at være lettere at holde fast end dens bulkier fætre i Galaxy linje.
Det vil være et slankt 9mm bred (.35 inches), et hår bredere end iPhone 5’ere 7.6mm (.3 inches), og køre den nyeste version af Googles Android styresystem, Jelly Bean, med en 1,7 Ghz dual-core processor .

“Vi ønsker at give folk flere valgmuligheder med Galaxy S4 mini, lignende udseende og fornemmelsen af ​​Galaxy S4 for mere kompakte og praktiske anvendelser,” JK Shin, CEO og præsident for Samsungs mobile division, sagde i et blogindlæg.
Den nye telefon vil indslag en 8-megapixel bagudvendt kamera (ned fra S4 er 13 megapixel) og 2-megapixel fremadvendte kamera. Det vil også komme med 8 GB intern hukommelse, der kører op til 64GB, hvis den som med S4, brugeren tilføjer en tilgængelig hukommelse mikrochip.
Enheden vil komme i enten hvid eller sort. Ingen pris eller udgivelsesdato blev annonceret.
Meddelelsen belyser yderligere de divergerende mobile strategier Samsung og Apple. Mens Cupertino tech gigant finjusterer en enkelt telefon, Samsung oversvømmelser zonen med en bred vifte af modeller, der spænder fra low-end mobiltelefoner til sine mere opskalere Galaxy linje.

EU-Asia