Sales soar ing rahasia Rowling buku

Nalika novel ditampa memuji sadurunge rahasia iki metu, ing pambocoran sing Rowling ana penulis – kanggo sethitik surprise – skyrocketed kitab kang dodolan.
Reagan Arthur, publisher saka sethithik, lan Brown Company. jarene sing nyetak ulang saka kitab lagi ditindakake lan nindakake a diubah biografi penulis sing maos ‘Robert Galbraith punika pseudonym kanggo JK Rowling.’ ”
Ing Times ana, curious babagan sing iki novelis ingkang kawentar misteri tenan iki, disambungake ing titik – kang lagi nyimak sing “wong” digunakake lan agen, editor lan publisher sing wis kerjo karo Rowling.
“Aku ngarep-arep supaya rahasia iki luwih suwe, amarga kang Robert Galbraith wis kaya mengkono liberating pengalaman!” Rowling ngandika ing statement. “Wis apik kanggo nerbitaké tanpa hype utawa pengarepan lan murni penggalihipun dhumateng kanggo njaluk saran saka Penerbit lan nonton ing sangisore jeneng liyane.
On Amazon.com, dodolan soared luwih saka 507.000% sawise Rowling ngakeni kang digawe.
“Panjenenganipun ngiwa militer ing 2003 lan wis digunakake wiwit banjur ing tiyang sipil industri keamanan,” publisher ing website ngandika. “Ing idea kanggo (protagonist) Cormoran serangan ageng langsung metu saka dhewe pengalaman lan sing iku karo kanca-kanca sing bali menyang donya tiyang sipil. ‘Robert Galbraith’ iku pseudonym.”
“Nanging regane saka kang rumbled iku aku bisa publicly thank sandi editor Shelley Sang Prabu Dawud, sing wis partner bener ing angkara, kabeh sing wong ing sethitik, Brown sing wis digunakake dadi hard ing ‘Ing Cuckoo kang Nelpon’ tanpa sadhar aku wrote iku, lan Writers lan Reviewers, loro ing koran lan online, sing wis dadi loman menyang novel.
“Lan kanggo sing sing wis dijaluk kanggo terusan Robert kanthi duwe sedya supaya nulis seri, sanajan kang bakal mbokmenawa terus kanggo nguripake mudhun penampilan pribadhi.”
“Harry pelarik” nitahake J.K. Rowling donned lan cloak invisibility saka dheweke dhewe kanggo dheweke anyar novel.
Ing ndhuwur-rahasia fashion, dheweké diterbitake “Ing Cuckoo kang Nelpon” ing jeneng Robert Galbraith. Bojone publisher, Mulholland Buku – lan kecethak saka sethithik, lan Brown Company – diterangake penulis minangka mantan saka astamiwa selidik cabang saka kraton Military Police.

EU-Asia