Saham inch luwih menyang rekaman wilayah

Uga ngarep perusahaan, piranti enggo bareng saka WebMD (WBMD) surged luwih saka 25% sawise kasarasan informasi perusahaan announced pambuka asil sing luwih apik nuduhake-saka-samesthine pangentukan lan revenue.
Related: wedi & watak ngongso Indeks minger maneh watak ngongso
5. China lowers wutah nggambarake? Investor dadi bingung bab China iku proyeksi wutah sawise negara iku mentri finance signaled wutah bisa uga 7% kanggo taun, ing ngisor pamaréntahan resmi ramalan saka 7,5%. Ing Shanghai gabungan indeks lan theHang Seng indeks loro ambruk maneh sawise pementasan mbukak amba-ups sadurungé seminggu. Japan dadi pathokan Nikkei indeks ditutup 0,2% firmer.
European pasar rampung dina campuran, karo Jerman lan dadi DAX UK kang FTSE 100increasing, nalika Prancis kang 40 CAC nolak.
Ing Dow lan S & P 500 Enggo bareng padha bobot mudhun dening Muter 5% ing Enggo bareng saka Boeing (BA, 500 Fortune) berita sing ngisor lan Dreamliner unoccupied kejiret geni ing London Heathrow Airport iku.
Kabeh indeks telu rampung banget sing luwih dhuwur kanggo minggu, ngangkut barang salah siji sing paling apik saben minggu pagelaran taun. Ing Dow menek 2.2%, sing 500 S & P mlumpat 3% lan NASDAQ rallied 3,5%.
Kene lima iku kanggo njupuk adoh saka iku ana dina dagang:
1. Saham ing wilayah cathetan: Nalika loro ing Dow lan S & 500 P wis surpassed sing sadurungé rekaman nutup dhuwur, padha lagi isih babagan 0.5% ngisor kabeh-wektu dagang-dina dhuwur ngrambah ing Mei.
US saham kawitan soared bali menyang rekaman wilayah ana, minangka investor dipun tampi komentar saka Federal cadangan ketua Ben Bernanke sing ana ngandika babakan dhuwit privasi badhe tetep “Highly accommodative” kanggo masa depan foreseeable.
Ing statement diwenehake sing Bank tengah badhe terus sawijining program massive saka babagan jumlah easing, lan mbantu soothe investor sing wis whipsawed dening tapering Dhiskusi sing wiwit ing pungkasan Mei.
Klik kene kanggo liyane saham, obligasi, komoditas lan duit
2. Konsumen isih kuwatir babagan masa depan: Universitas Michigan lan Thomson Reuters ‘konsumen sentimen Indeks kanggo Juli nolak rada, lan ambruk cendhak pangarepan.
Nalika optimistik babagan saiki kondisi wungu kanggo tingkat paling dhuwur wiwit Juli 2007, masa depan pangarepan indeks ambruk banget.
Kajaba iku, Biro pegawe Statistik dirilis menehi saben wulan report ing produser indeks rega, nuduhake lan Tambah saka 0.8% ing Juni. Kuwi saklawasé telung munggah ing samesthine saka 0.3% – umumé mimpin dening lunjakan ing bensin prices.
Perusahaan, dianggep sing bellwether ekonomi bebarengan karo saingan FedEx (FDX, 500 Fortune), ngandika “sing kalem US industri ekonomi ndamel revenue lan operasi MediaWiki ngisor pangarepan.”
Enggo bareng saka FedEx uga dipindhah murah.
JPMorgan Chase (JPM, 500 Fortune) kacarita seprapat pangentukan sing ngalahake pangarepan, nalika revenue mung lagi wae ngalahake cuaca. Nanging Simpenan sing rada luwih minangka sawetara saka hasil MediaWiki teka saka accounting sawetara setelan sing luwih kuwat wutah ing bisnis ndasari.
Wells Fargo (WFC, 500 Fortune) Enggo bareng wungu 1,8% sawise Bank kacarita pangentukan lan revenue sing ngalahake pangarepan.
Citigroup (C, 500 Fortune), Goldman Sach (GS, 500 Fortune), Bank of America (BAC, 500 Fortune) lan Morgan Stanley (MS, 500 Fortune) ana ing tunyuk kanggo laporan asil sabanjuré minggu.
4. Ups tumbles ing bebaya MediaWiki: paket pangiriman buta ups (ups, 500 Fortune) sudo kanggo menehi Outlook MediaWiki wutah taun iki, ngirim Enggo bareng mudhun meh 6%.
US saham inched rada luwih ana, nanging hasil slim padha cukup kanggo ngirim lan Dow S & 500 P anyar kanggo ngrekam dhuwur nutup lan NASDAQ kanggo tingkat paling dhuwur ing dasawarsa liwat.
Ing Dow Jones industri rata-rata wungu mung 3 nilai kanggo 15,464.30, sing 500 S & P ditambahaké 5 nilai, pagawean pungkasan ing 1,680.19 lan NASDAQ wungu 0.6% kanggo nutup ing tingkat paling dhuwur wiwit September 2000.

EU-Asia