Rupert Murdoch tiedostoja avioeroa

Wall Street Journal profiilin, julkaistiin vuonna 2000, vihjasi hän ei täysin jätä liikemaailmassa. Deng liittyi usein miehensä ja poikapuolensa tapaamisten korkea-arvoisia kiinalaisia ​​virkamiehiä, missä hän oli joskus puuttua “tasoittaa yli mahdollisesti hankalia tilanteita,” mukaan kertomuksen.
Se ei tiedetä mitä saostetaan split lopettaa avioliiton, joka alkoi vuonna 1999. Keinottelu, vaikka on pyöritellään kuukausia siitä tilasta parisuhteeseen.
Kiinan-syntynyt, Yale koulutettu Deng oli hyvin toteuttaa omassa oikeassa pre-Murdoch, vaikka kriitikot jabbed häntä “kullankaivaja” kautta avioliitostaan ​​Mediamoguli.
Kun hänen 82-vuotias aviomies kulkee yksi tehokkaimmista mediajättiläisistä maailmassa – joka sisältää 20th Century Fox, Fox televisio (myös Fox News ja FX), Sky uutispalvelu, HarperCollins kustantaminen ja monet sanomalehdet kuten Wall Street Journal, Britannian Times ja useita julkaisuja kotimaassaan Australiassa – Deng oli pysynyt pitkälti poissa yleisön silmään.
Se oli vuoden 2011 heinäkuuhun saakka. Hän istui takana Murdoch parlamentin Lontoossa, kun hän todisti hänen yrityksensä osallistumisesta puhelin-hakkerointi skandaali, joka rokkasi Britanniassa.
Sosiaalinen media puhkesi vastauksena siihen, mitä pian tuli tunnetuksi “slap kuuli ympäri maailmaa” ja ansaitsi lempinimi “Tiger vaimo.” Reaktio oli erityisen vahva Kiinan microblogs, jossa monet tervehtivät Deng reaktio kuin hetki ylpeyden aasialaisia ​​naisia.
“Kovempaa hän löi, sitä enemmän voimme kertoa kuinka innokkaita hän oli suojella miehensä … hän on vielä nainen, joka kaipaa rakkautta”, kirjoitti yksi henkilö kahvan alla MissQccc.
Hän on puhunut kasvaa “erittäin huono” pikkukaupungissa Kiinassa, tytär tehtaan insinööri.
Deng lopulta laskeutui Yhdysvalloissa, mukaan lukien ansaita maisteriksi Yale School of Management, jossa hän palvelee nyt sen neuvottelukunnan.
Ennen kuin hän tapasi Murdoch, hän meni naimisiin miehen, joka oli tukenut hänen opiskelija viisumi Yhdysvaltoihin 1980-luvun lopulla. Hän oli turvata “vihreä kortti” jäädä pysyvästi Yhdysvaltoihin – mutta hänen ensimmäisestä avioliitostaan ​​osoittautui lyhyt.
Murdoch ja Deng tapasivat Hong Kong cocktail pian valmistumisensa jälkeen Yalen. Deng sitten lähti töihin Star TV, Hongkongissa toimiva satelliitti-tv-palvelu, joka on alle Murdochin yritysten kattojärjestö.
Vuonna 2011 haastattelussa vaimonsa CCTV, Murdoch muisteli tulkkaus, kun hän kiersi Manner-Kiinan.
Kiihkeä harjoittamisesta seuraa, vaikka Deng ei välttämättä palauta kaikki hänen kiintymystä.
“Rakastuin häneen, ja kysyin häneltä. Hän sanoi ei, ja se kesti kauan suostutella”, Murdoch sanoi.
Heidän 1999 häät tapahtui pian sen jälkeen Murdoch haki avioeroa hänen toinen vaimonsa, Anna Torv Murdoch. (Anna Torv ke Murdoch vuonna 1967, samana vuonna hän erosi ensimmäisestä vaimostaan ​​ja vuosi ennen Deng syntyi mukaan useita raportteja.)
Mitä tulee Murdochin 11000000000dollaria onni?
Pian häiden jälkeen, Murdoch ilmoitti uuden vaimonsa eroamaan hänen toimeenpaneva rooli News Corp. tytäryhtiö Hong Kongissa. Hän kuvaili häntä “kiireinen työ koristeluun uusi asunto.”
12 viime vuoden aikana hän synnytti ja nosti kaksi tyttöä, Grace ja Chloe. (Murdoch on neljä muuta lasta hänen kahden edellisen avioliittoja, joista osa pitää näkyvästi virkaa News Corp.)
Hänen Yale profiili toteaa hän co-perustaja Big Feet Productions, itsenäinen studio Itä-Lontoossa, joka tekee sovelluksia ja pelejä Applen käyttöjärjestelmien mukaan sen verkkosivuilla. Ja vuonna 2011 hän laati “Lumikukka ja salainen Fan” elokuvan asetettu 19th century Kiinassa keskittyy kaksi tyttöä, jotka kiertää kulttuurin rajoituksia naisilla.
Avioero loppuisi hänen unionin Rupert Murdoch, ja ehkä perustaa kiista kuinka paljon hänen omaisuutensa – joka Forbes äskettäin arviolta 11200000000 dollaria – hän ja hänen lapsensa saavat.
Koomikko Jonnie Marbles tuli Murdoch kanssa parranajo-vaahtoa piirakka. Deng hyppäsi teoiksi, Juoksutus kello Marbles ja Smashing kätensä hänen oma.
“Mr. Murdoch”, sanoi kansanedustaja Tom Watson, joka minuuttia aikaisemmin oli ollut erityisen kriittisesti median Titan “, vaimosi on melko hyvä vasen koukku.”
Kaksi vuotta Wendi Deng teki otsikoihin voimakkaasti puolustaa miestään – News Corp. toimitusjohtaja Rupert Murdoch – alkaen pie-heitto tunkeilija Britannian parlamentin, hän ja heidän suhteensa ovat taas uutisissa.

EU-Asia