Ritka Apple 1 számítógépet értékesített 671.000 $

Az Apple PC-ben várható, hogy legalább $ 400,000. De azt mondta, hogy Breker nem meglepő, hogy ez túlzás több mint 50%-kal több. Novemberben csapata árverésre egy hasonló modell $ 640,000. Sotheby New York el egy tavaly 375.000 $.
A szombati nagy is szerepel a levelet Jobs a Fred Hatfield at Computer Data Systems Columbus, Ohio. Kelt január 18, 1978, a levél kínál Hatfield a lehetőséget, hogy a kereskedelem az ő Apple 1 és $ 400, egy Apple II. Nyilván nem vette Állások fel a kínálatban.
Egy ritka működő modell az Apple 1, a tech óriás első asztali számítógép, eladott több mint 671.000 $ a hétvégén egy árverésen Németországban.
A számítógép, valamint egy levelet az Apple társalapítója, Steve Jobs, hogy az eredeti tulajdonos, úgy vélik, hogy az egyik csak hat működik az Apple 1-esek és egyike annak a három a nyílt piacon.
A vevő, aki úgy döntött, hogy továbbra is névtelen, a távol-keleti, szerint Uwe H. Breker Aukciós csapat Breker, amely elárverezik azokról a szüreti tech szombaton Kölnben.
Jobs és Steve Wozniak híres létrehozta az Apple számítógép Jobs családi garázs, az épület a készülék kézzel és finanszírozása a cég eladása révén Wozniak képzelet számológép és a foglalkoztatás “VW lakóautó.
Körülbelül 200 Apple 1s építettek, és kevesebb, mint 50 úgy gondolják, hogy létezik még – a legtöbbjük nem üzemképes.
Az árak a ritka eszköz emelkedtek óta Jobs halála 2011-ben. 2010 novemberében, Christie árverésre egy Apple 1 $ 212,000.
“Ez nem csak a technológia a világ első ready-to-PC használható,” Breker mondta egy e-mailt a CNN. “Ez inkább a szimbóluma az amerikai álom – a történet két lemorzsolódás, aki egy remek ötlet … és 35 évvel később a cég a leggazdagabb és legnagyobb értékű vállalat valaha.”

EU-Asia