Rare ordinador Apple 1 es va vendre per $ 671.000

S’esperava que el PC d’Apple per portar almenys 400.000 $. Però Breker va dir que no és sorpresa que va portar més d’un 50% més. Al novembre, el seu equip va subhastar un model similar per $ 640.000. Nova York de Sotheby va vendre un l’any passat per $ 375.000.
Molt de dissabte també va incloure la carta de Jobs a un Fred Hatfield en Computer Data Systems a Columbus, Ohio. De data 18 de gener de 1978, la carta ofereix Hatfield l’oportunitat al comerç de la illa 1, i $ 400, per a un Apple II. Òbviament, ell no va prendre Jobs en l’oferta.
Un model de treball poc comú de la Poma 1, primer ordinador d’escriptori del gegant de la tecnologia, que es ven per més de $ 671.000 durant el cap de setmana en una subhasta a Alemanya.
L’equip, juntament amb una carta de cofundador d’Apple, Steve Jobs al seu amo original, es creu que és un dels sis de treball 1s Apple i un dels tres en el mercat obert.
El comprador, que va preferir romandre en l’anonimat, és des del Llunyà Orient, segons Uwe H. Breker de Subhasta Equip Breker, que va subhastar una llista de la verema tech dissabte a Colònia.
Jobs i Steve Wozniak van crear la famosa ordinador Apple a Jobs garatge de la família, la construcció del dispositiu amb la mà i el finançament de l’empresa a través de la venda de la calculadora de la fantasia de Wozniak i Jobs VW camper van.
Al voltant de 200 d’Apple 1s van ser construïts, i menys de 50 es creu que existeix encara – la majoria d’ells no està en condicions de funcionament.
Els preus dels dispositius poc comuns han pujat des de la mort de Jobs el 2011. Al novembre de 2010, Christie ha subhastat un Apple 1 per $ 212.000.
“No és només la tecnologia de primera PC llestos per usar del món”, va dir Breker en un correu electrònic a CNN. “És més el símbol del somni americà – la història de dos desertors que tenien una idea excel · lent … i 35 anys després de la seva companyia és la companyia més rica i de més valor mai.”

EU-Asia