Rare Apple a 1 computer vândut pentru 671.000 dolari

Apple a PC a fost de așteptat să aducă cel puțin 400.000 de dolari. Dar Breker spus nu e de mirare că acesta preluat mai mult de 50% mai mult. În luna noiembrie, echipa sa licitat un model similar pentru 640.000 dolari.Sotheby din New York vinde de anul trecut cu 375.000 de dolari.
Mult sâmbătă a inclus, de asemenea, scrisoarea de locuri de muncă la un Hatfield Fred la Computer Systems în Columbus, Ohio. Din data de 18 ianuarie 1978, scrisoarea oferă Hatfield posibilitatea de a tranzactiona la Apple a lui 1, și 400 dolari, pentru un Apple II. El, evident, nu a luat locuri de muncă pe oferta.
Un model rar de lucru al Apple 1, primul computer desktop gigantului tech, a vândut pentru mai mult de 671,000 dolari in week-end la o licitație în Germania.
Calculator, împreună cu o scrisoare de la co-fondatorul Apple Steve Jobs la proprietarul inițial, este considerat a fi unul din doar șase lucru mere 1s și unul de doar trei pe piața liberă.
Cumpărătorul, care au ales să rămână anonim, este din Orientul Îndepărtat, în funcție de Uwe H. Breker de licitație Breker echipei, care scoase la licitație o listă de epocă Tech sâmbătă în Köln.
Locuri de muncă și Steve Wozniak a creat celebra computer Apple în ocuparea forței de muncă “garajul familiei, construirea dispozitivul de mână și finanțarea companiei prin vânzarea de calculator fantezie Wozniak și locuri de muncă” VW Camper Van.
Aproximativ 200 Apple a 1s au fost construite, și mai puțin de 50 de se crede că există în continuare – cele mai multe dintre ele nu în stare de funcționare.
Prețurile pentru dispozitivele rare au crescut de la moartea lui Jobs în 2011.În noiembrie 2010, Christie a licitat un Apple 1 pentru 212.000 dolari.
“Nu este vorba doar de tehnologia de primul PC din lume, gata de utilizat”, a declarat Breker într-un e-mail la CNN. “Este mai mult un simbol al visului american – povestea a doi abandonului care au avut o idee superba … și 35 de ani mai târziu compania lor este cel mai bogat și cel mai mare-valoare companiei vreodata.”

EU-Asia