pple za najem Dornave za iWatch

Applov iWatch zaposlovanja pogon je vključen iskanju pridobitve mlada novoustanovljena podjetja delajo na priključenih napravah. Izdelavo tako imenovane “prido-oddaja”, kot je to postala običajna praksa v Silicijevi dolini, kjer inženiring talent opravlja visoko premijo, tudi za najboljših podjetij, kot so Apple.
Ampak s svojo zalogi ceno še vedno veliko pod svojimi vzponi in s katerimi se sooča vse večje zanimanje za strojno in programsko opremo mobilne sosedov, kot sta Google in Facebook, ohranjanje zaposlenih čin-in-datotek bo izziv za Apple, pravijo nekdanji zaposleni in tisti, za zaposlovanje v drugih podjetjih .
En starejši član iWatch ekipe, ki je bil glede zapustili podjetje, odločilo, da prekine saj je bila dosojena znatno rast plač, po enega vira.
Apple ni edino podjetje, ki si želijo zaposliti talent za nosljive tehnologije v Silicijevi dolini. Skoraj vsi Applovih tekmecev, vključno z Google in Samsung, pa tudi novoustanovljena podjetja, kot so Pebble in celo PC proizvajalca Dell, ki delajo na pametnih ure ali podobnih naprav.
Apple zavrnil komentar, ampak gospod Cook je dejal v plače javnega aprilskem: “. Naše ekipe so na trdo delo na nekaj neverjetno novo strojno opremo, programsko opremo in storitve, ki jih ne moremo čakati, da se uvede ta padec in v celotnem 2014”
Medtem ko je, da pričakuje, da se vključi nov cenejše iPhone s pisano plastično ohišje letos, je gospod Cook nedavno izrazil navdušenje za nosljive tehnologije. Ko smo že pri AllThingsD konferenci v juniju, je dejal, da je območje “zrel za raziskovanje” in “zelo zanimiva”.
Kot Apple preseli iz iPod, iPhone in iPad-i v povsem novo kategorijo izdelkov, je videti preko svojega obstoječega kadra v Cupertino za talent je potreben za njegovo izgradnjo – navedba, da je prizadevanje vključuje “trde inženirskih problemov, ki so jih ne bilo mogoče rešiti “v skladu z enim virom.
Tim Cook, Applov izvršni direktor, še vedno lahko odloči, da ne zaženete izdelek, tako kot so bili v preteklosti ideje odpad, ti ljudje dejal. Vendar iWatch – blagovna znamka, za katero je Apple je več vlog za blagovne znamke – sedaj napredovala iz raziskovalno fazo, da imajo več deset zaposlenih, posvečenih njenemu razvoju.
Časovni okvir najem Spree pomenila iWatch ne bo pripravljen za začetek, dokler drugi polovici prihodnjega leta, je dejal, ljudje seznanjeni z Apple razmišljanja, blow, da nekateri investitorji, ki so bili željni videti dokaze, da ima Apple inovatorji še vedno možnost, da ustvariti ali ponovno nove kategorije izdelkov.
V začetku tega meseca je Apple najel Paul Deneve, odhajajoči izvršni direktor modne hiše Yves Saint Laurent, da delo na nedefiniranih “posebnih projektov”, je poročal gospod Cook. Njegove izkušnje v modi in luksuznih dobrin je bilo videti kot potencialno koristen pri prodoru v ročnih ur, kot tudi blagovne znamke.
Apple je lotila najem Spree za reševanje problemov načrtovanja s svojim “iWatch” zapestni računalnik, tako v sladki strokovnega sredi zaskrbljenost, da bi začetek njegovega prvega novega izdelka od smrti Steve Jobs je najmanj leto dni od izdaje.
Podjetje je začelo najem “agresivno” za projekt v zadnjih tednih, pravijo ljudje seznanjeni z načrti Apple za nosljivi naprave, poteza, ki kaže, da je pospešila razvoj, ki pa odpira vprašanja v sposobnosti svojih inženirjev razviti nosljivi tehnologije .

EU-Asia