Popup hoteli Uhvati ih dok možeš

Cijeli hotel može uklopiti u 36 kutije, što je dovoljno da se popuni jedan kamion. Kada raspakovao, oni bi sadržavati sve profit moderne hotelske sobe, uključujući kreveti, sofe, WC-a, particija, plus elemente osmisliti noćni klubovi, restorani – čak i bazen, ako se to traži.
“Tradicionalni hotel može potrajati pet do šest godina za izgradnju, od početka do kraja. Uz pop-up hotel, vidimo uzimajući 2-4 tjedna”, kaže Tan.
Ljepotu ovog projekta, kaže Lai, je njegova fleksibilnost.
Mark Sorrill, osnivač UK-baziran pop-up hotela, smještaj je postavio u obliku luksuz šatora (i, u nekim slučajevima yurts, pastir kolibe i Airstream mobilne kućice) na nekim od Engleske najspektakularnijih svojstva. U kolovozu, na primjer, on je u partnerstvu sa baština Engleskoj i kreće njegov rad na temelju Osborne Estate, razuđeni 19. stoljeća dvorac koji je izgrađen kao ljetna rezidencija kraljice Viktorije i princa Alberta.
Pop-Up Hotel je također popularan na festivalu krug. U stvari, prvi lansirao u Glastonbury, najveći muzički festival u Velikoj Britaniji, prije dvije godine. Zatim, ona nudi samo 20 soba. Ove godine, svojim će se primjeniti 130, i bio je potpuno žuti karton.
“Gosti izgleda da stvarno cijenim da ako ste bili da dođete i ostati sa nama opet na nekoj drugoj lokaciji, to bi bio drugačiji doživljaj odmora”, kaže on.
Rezervacija nije nužno jeftini – šatorima na četiri dana Glastonbury festival kreću od 1525 $.
U međuvremenu, New York Hotel popunjenost na 96% – gotovo punim kapacitetom. Pink Cloud je rješenje je da se stvori privremene hoteli u praznim poslovnim zgradama. Na taj način, turisti se mjesto za spavanje za noć i vlasnika zgrade konačno mogu povući u nekim najam.
Pazi: ponovnog hotel doručak
“Da ste za postavljanje u Miamiju, mogao bi donijeti zatvorenim bazenima. Na Manhattanu, gosti mogu žele gledati boks meč. Mogli bi dovesti u privremenom bokserski ring. To sve ovisi o gradu i javnosti”, rekao je kaže.
U cijenu je trenutku oni zamišljajući, bi također biti znatno niži. Prosječna New York City hotel soba je 350 $ za noć. Pink Cloud je soba, u međuvremenu bi sat u oko 130 $.
U isto vrijeme, samo zato što su zidovi platnu, ne znači da ćeš biti gruba obrada tome. Concierge i Porter usluga je obično dio paketa i, ovisno o slučaju, tu su obično prateća restoran, bar i spa šatorima.
Koncept dobija trakciju. Snoozebox je još jedna firma koja nudi prijenosni smještaja, često vezan za velike događaje, kao što su Olimpijske igre u Londonu prošle godine, a samit G8 u Sjevernoj Irskoj u junu ove godine. Snoozebox je sobe su postavljena u kontejnere, što ih čini lako za transport. Da su oni Etažno znači da imaju klima kontrole mogućnosti, prednost u odnosu na pop-up Hotel.
Kine brzih vozova privlače frustrirane letke
Jedan od najinventivnijih pop-up konceptima, međutim, još nije službeno pokrenut još. To je zamisao Kopenhagen-based arhitekture firma Pink Cloud, a prošlog mjeseca je osvojila radikalne inovacije u Hospitality nagradu. Kompanija se nada da će se istovremeno rješavanje gorućih problema koji muče dva mnogim urbanim pejzažima: ispražnjena poslovnog prostora i nedovoljna hotel slobodnih radnih mjesta.
Kolektivni, koji se sastoji od partnera Eric Tan, Leon Lai i Nico Schlapps, se nada da bi New York svoje lansiranje tačku. Tan ističe da je ured upražnjeno mjesto stopa u gradu je alarmantno visoka i iznosi 26%.
“Stanari će radije čekati nove visoke poraste da se gradi nego iznajmiti one ostatke iz 60-ih i 70-ih godina, koji, nažalost, grad ima dosta”, objašnjava on. “Stropovi su niske i zaliha čini zastarjelim potencijalnim zakupcima.”
Kompanija je trenutno studijskom van partnerima kako bi koncept u stvarnost. Način na Pink Cloud vidi, hotel bi mogao biti pamet marketinški štos za pravo brend. Na primjer, kaže Tan, glavni modni label mogli koristiti Pink Cloud modela promovirati sebe tijekom Fashion Week.
Tradicionalno, hoteli se grade uz nadu da će se moći ostati. Za nove vrste smještaja, međutim, dugoročno je passe.
U posljednje dvije godine došlo je do širenja broja pop-up hoteli – smješteni u sve, od tepees stare kontejnere. Mnogi su probijali na mjestima tradicionalno zabranjena za tradicionalne hotele.

EU-Asia