Poma proves del detector de moviment d’iPhone

Apple sembla estar provant les funcions de control de moviment que permetrà a les persones controlar els seus iPhones, movent el cap.
La funció, per primera vegada per 9to5 Mac, va ser descobert en la versió de desenvolupament de l’última versió del sistema operatiu mòbil d’Apple, iOS 7, i no obstant això no està disponible públicament. Es tracta d’una opció al menú d’accessibilitat que anul · la els controls de pantalla tàctil habituals.
Funciona mitjançant l’ús de la càmera de l’iPhone o iPad frontal per detectar moviments del cap, segons l’informe. Quan està activat, el sistema funciona de forma automàtica a través de totes les opcions a la pantalla del dispositiu fins que l’usuari seleccioni la que ell o ella vol, girant el cap cap a un costat.
Els moviments del cap cap a l’esquerra o dreta es poden assignar a diferents tasques, com tornar a la pantalla d’inici principal, mostrant notificacions o activar assistent de veu Siri. (Podeu veure una demonstrationhere vídeo.)
L’enfocament sembla molt de temps, però ser capaç de navegar per la interfície del telèfon d’aquesta manera amb moviments del cap podria ser útil per a persones amb mobilitat reduïda o altres discapacitats que fan contacte o interfícies de veu difícils d’utilitzar.
La nova versió del sistema operatiu mòbil iOS es troba encara en fase de proves beta, quan les seves característiques són utilitzats pels desenvolupadors crear noves aplicacions, mentre que Apple corregeix errors i polir la interfície. Els consumidors habituals d’iPhone podran actualitzar a iOS 7 a la tardor.
La funció de moviment del cap-s’entén com una opció d’accessibilitat, però és fàcil imaginar les característiques de control de moviment similars cada vegada més comú en els dispositius en el futur.
La tecnologia de detecció de moviment que li permet controlar una interfície d’ordinador ha tingut tant èxit en els últims anys. El Microsoft Kinect i un dispositiu de sobte-a-ser-llançat des Leap Motion utilitzen potents càmeres de sensor de profunditat. El Kinect pot detectar d’una persona esquelet, cara i fins i tot expressions. El salt detecta gestos com ara moviments dels dits.
En cas de necessitat, càmeres de telèfons intel · ligents regulars poden realitzar algunes funcions de detecció de moviment de menor importància, però encara són a les primeres etapes i és necessari el treball abans que siguin prou bo per ser eines pràctiques.
Opcions de control de moviment que ja estan apareixent en els telèfons intel · ligents. El Samsung Galaxy S4 admet el desplaçament de l’ull, passant una pàgina quan els ulls de l’usuari mirar cap amunt o cap avall, i detectar quan el moviment s’ha aturat.
Si es mira fora d’un vídeo mentre s’està reproduint, es pot fer una pausa automàticament. També és compatible amb gestos, com recollir les trucades quan li fa senyals amb una mà sobre el dispositiu.

EU-Asia