Politiet PIC af Madeleine mistænkte

Phantom billeder er politiets nye vigtigste spor i undersøgelsen i Madeleine McCann.
De viser den samme mand og er baseret på to forskellige observationer fra vidner, der for nylig er dukket op.
Manden beskrives som hvid, mellem 20 og 40 år, medium med kort brunt hår. Ifølge politiet skulle han være han har en “tysk forening” og sandsynligvis taler tysk.
Han havde aldrig blevet opdaget tidligere, fordi politiet mente, at Madeleine forsvandt på et andet tidspunkt, skriver Daily Mirror.
Havde det samme tøj som Madeleine
Et af vidnerne, en irsk par, hævder at have set en mand med en pige meget gerne Madeleine i området, da hun forsvandt.
Martin Smith, som var på ferie med sin kone Mary og deres familie, forklarer, at pigen var i dyb søvn og tre-fire år gamle, solen.
Manden, parret har bar hende i en ubehagelig situation langs en ensom vej i nærheden af hotellet, hvor hun forsvandt.
Hun skulle have haft “bleg britiske hud”, blonde skulder længde hår og en lys-farvet eller pink pyjamas-samme som Madeleine bar om aftenen.
Parret siges at have set manden med barn omkring 10: 00-på samme tid som Kate bemærket at Madeleine var forsvundet fra lejligheden.
To dage senere de talte med portugisiske politi, men så var ingen phantom billeder, skrive solen.
Et gennembrud i undersøgelsen
Fantom billede er beskrevet som et gennembrud i undersøgelsen og politiet er nu meget ivrig efter at komme i kontakt med manden.
-Phantom billeder er klar, og vi ønsker den brede offentlighed, kiggede meget nøje på dem, hvis du ved, hvem denne person er, venligst skridt fremad, siger Andy Redwood, øverste Investigator for Scotland Yard, ifølge the Guardian.
Mandens nationalitet er endnu ukendt, men Redwood siger:
Jeg vil være at gå til Holland, Tyskland og Irland for beder offentligheden om hjælp der.
Madeleines forældre gå denne uge til Tyskland for at deltage i et tv-program om de nye oplysninger, skriver Daily Mail.
Udelukker ikke mere involveret
Politi udelukker ikke muligheden for, at flere kan være involveret i Madeleines forsvinden. Kort sagt, billeder yderligere phantom på potentielt mistænkelige mænd til at blive frigivet. Efterforskere er meget interesseret i at komme i kontakt med de to tysktalende mænd, der blev set i området dagen for forsvinden, skriver Daily Mail.
I aften sender britiske BBC en nyligt lavet rekonstruktion af forsvinden af programmet “Crimewatch”. Rekonstruktionen er baseret på en meget detaljeret tidslinje over forsvinden, som politiet har udviklet.
For politiet at få tips om den nye vigtigste spor-manden med tyske link-viser programmet selv i Tyskland. Det er udsendt i Nederlandene, om det sprog, mændene taler i virkeligheden hollandsk.
“Nægter at acceptere, at Madeleine er død”
Scotland Yard har i sin nye undersøgelse forhørt 442 personer og gået gennem næsten 40.000 dokumenter, skriver Daily Mirror.
Madeleine forsvandt fra Hotel Ocean Clum i badebyen Praia da Luz på maj 3 2007, blot få dage før hun ville fylde fire år.
Hendes forsvinden er en af de mest højprofilerede nogensinde.
Forældrene, de britiske par Kate og Gerry McCann, læger, vil deltage i BBCS aftenens program.

EU-Asia