Pentru clasa de 2013, un duș rece

McCullough consideră că o mare parte din tinerii de astăzi este “răsfățat, cosseted, afectuos pe, casca, bule-învelite” și protejat de realitate. El le-a spus absolvenților: “urca pe munte să nu planteze steagul, ci să îmbrățișeze provocare, bucurați-vă de aer și iată punctul de vedere Urca-l astfel încât să puteți vedea lumea, nu atât de lumea poate vedea.”.
“Am avut privilegiul de a oferi o adresă începerea, la o universitate din centrul Californiei, și sper că într-o zi pentru a oferi un alt. De fapt, eu știu deja ce vreau să spun.

Anul trecut, la Wellesley High School din Massachusetts, David McCullough Jr., un profesor de limba engleză la școală și fiul castigator al premiului Pulitzer istoricul David McCullough, a dat adresa de începerea. El a scos din parc, și cuvintele lui călătorit mult. Ce a avut de spus, America a fost disperată să audă.

Nu eu. Aș spune mai degrabă viitoare liderii noștri ceea ce au nevoie să audă. Aici sunt 10 de piese provocatoare de sfaturi care clasa din acest an de facultate și absolvenți de universitate ar fi înțelept să ia la inimă:
1) Nu uitați că, în ciuda a ceea ce societatea-a spus, tu nu esti special, așa cum a spus McCullough, în discursul său de absolvire. Lumea nu se invarte in jurul tau. Și nu trebuie să simți dreptul la nimic. Nimeni nu este mai bun decât tine, dar tu nu esti mai bine decât oricine altcineva. Tratați pe toată lumea cu respect, atâta timp cât te-au tratat în același mod.
2) Urmărește-ți pasiunea, dar este deschis la ideea că pasiunea ta s-ar putea schimba și evolua de-a lungul anilor ca tine. Nu vă fie teamă de a schimba cursul și merge într-o direcție diferită. Ai voie să aibă gânduri, despre ceea ce vrei să faci și cum intenționați să-și petreacă viața.
3) Au parintii tai sa se prezinte la tine. Interviu-le, și-l înregistreze. Pune-le despre viața lor, și ce povești sau lectiile pe care le-ar dori să împărtășesc cu nepoții lor. Ți-au dat viață, astfel încât cel care le puteți face este să încercați să înțelegeți lor. Când au plecat, vei fi bucuros ai facut.
4) Break din zona ta de confort. Face ceea ce esti cel mai frică de. Evita ceea ce este ușor și previzibil. Călători în țară și în lume. Întâlni oameni noi și să se străduiască pentru a vedea lumea din punctul lor de vedere. Stai curios. Pune întrebări. Și nu se opresc niciodata de învățare.
5) Pentru cei dintre voi care aleg sau sunt în măsură, să se căsătorească – și, sperăm, o zi, toți veți fi – care vă decideți să se căsătorească va merge un drum lung spre a determina succesul dumneavoastră. Este mult mai important decât de grade de la școlile de lux. Oamenii pot fie să te ridice, sau să vă aducă în jos. Alegeți bine.
6) Nu se accepta numai eșec, dar bun venit ea. Aștepta. Aflați mai multe de la ea. Trateze ca pe o experiență de învățare valoroasă. Amintiți-vă, în cazul în care veți obține întotdeauna tot ce vrei, și să realizeze tot ceea ce ați stabilit să faci, atunci ai reușit oricum. Pentru că ați stabili obiectivele prea mici.
7) Autoritatea Intrebare si provocare convingerile tale. Salt în dezbaterea publică. Logodit. Democrația este un sport de participare, să luați parte, sau te-ai luat în afară. Nu contează ceea ce crezi. Ceea ce contează este că te-ai gandit drumul acolo și poate explica de ce îți vine să crezi.
8) Pentru cei care voi care aleg sau sunt în măsură, de a avea copii, atunci când ați stabilit să le ridice, să le dea singurul lucru pe care doresc cel mai mult: timpul. Învățați-i să fie productivi. Dar, mai important, le învețe, de exemplu, să fie oameni buni, care trateaza semenii cu amabilitate și cu respect.
9) Pe măsură ce trece prin viață, nu-ți fie frică de a avea așteptări mari de copiii tăi, de alții, și de tine. Există lucruri mai rele decât să fii dezamăgit, pentru că cineva nu a realizat cum ai sperat. Cum ar fi renunțarea la ele și nu așteaptă mai mult de la început.
10) În cele din urmă, mulți ani de acum, atunci când te duci la odihna ta, realizare cel mai important în viață nu vor fi bani ați câștigat sau succesul ti-a placut. Singurul lucru care va dăinui, și lăsați lumea știe că ești aici în primul rând, este impactul pe care îl au asupra altor persoane. Fă-o unul pozitiv.
Asta e tot. Ia-l, sau lăsați-l. Toată lumea se bucură de confortul de o baie caldă. Dar, uneori, ceea ce se numește este un duș rece.

Deci, lasă-mă să-l încercați pe clasa de 2013. Vorbeste cu profesori de colegiu sau manageri de resurse umane sau angajatori. Citiți cercetare pe așa-numita generatie Milenare, și veți găsi o mulțime de dovezi că McCullough a fost pe drumul cel bun. Tinerii din ziua de azi s-au petrecut de multe ori viața lor fiind alintati, catering la și scutit de stresul de a trăi până la așteptările. Oamenii de obicei, spune-le doar ceea ce vor să audă.

EU-Asia