Pendolino nousi 270 km. On ennätys!

PKP Intercity osti 20 ja Ranskan. Ensimmäinen saapui Puolan elokuussa. Kustannuksia voidaan jäljittää 400 miljoonaa euroa, mutta sekä rakentamisen ja ylläpidon palvelun 17 vuotta, maksaa 670 miljoonaa euroa. Kokeiden alussa radalla juna päätettiin Ala-Sleesian, Katso sitten normaali riviä lähellä Kutno, Działdowa ja winding rivi Grybowa.

 

270 Km / h nopeudella. lähti sunnuntaina ja jälkeen juna linja läheisyydessä Włoszczowy Pohjois. Tämä tarkoittaa, että se on masteroitu levy. -Mennään jopa nopeammin-kertoo Susan Szopowska, tiedottaja PKP Intercity.

 

-Tulokset ovat erittäin hyviä. Ensimmäisenä viikonloppuna suunnittelimme pääasiassa nähdäksesi, miten järjestelmät toimivat yhdessä juna, mutta lopullinen ajaa tänään. h. 15, onnistui saavuttamaan nopeutta 270 km / h. sanoo Susan Szopowska, tiedottaja PKP Intercity.

 

Tämä tarkoittaa, että nykyiset nopeusennätyksen 1994 250,1 km h. ja myös pendolino, mutta vanhempi tyyppi. – Mutta ei lopulta sillä vieläkin nopeammin lisää tiedottaja.

 

Itse asiassa yksi tarvittavat suostumusta testit ajaa 275 km nopeudella. -Ehkä ensi viikonloppuna. Paljon riippuu siitä, sää lisää Susan Szopowska.

 

Lauantaina. h. 11 alkoi prędkościowe testien Railway linja. On-tyyppihyväksyntämenettely nimikkeen ja jakson testissä yleensä Włoszczowa Pohjois-Góra Włodowska. Testit järjestetään seuraavat neljä viikonloppuisin (16-17 marraskuu 7-8 joulukuuta) ja mikä on tärkeää-on harjoitetaan päivä.

EU-Asia