Peli-vaihtaja” Executive suihkukoneet

Brasilia – maailman kuudenneksi suurin talous – pidetään yhtenä kehittyvien markkinoiden suurvaltojen ensi vuosikymmenellä ja on osa entisen Goldman Sachs ekonomisti Jim O’Neill kuuluisa 2001 lyhenne, BRIC, viitaten Brasilia, Venäjä, Intia ja Kiina.
Tästä huolimatta laskutus, maa on kamppaillut suhteellisen alhainen kasvua viimeisen kahden vuoden aikana, tallennus vain 0,6% kasvu vuonna 2012.
LUE LISÄÄ: Brasilia julkisti hutera vastaus vuvuzela
Curado sanoi: “Toivon, Brasilia saavuttaa jatkuvaa kasvua syrjäytymistä. Olemme voineet siirtää kymmeniä miljoonia ihmisiä ylös yhteiskunnassa kurjuudesta köyhyyteen, köyhyydestä keskiluokan ja tämä on olennaista. Kasvu ilman sisällyttäminen ei mene missä tahansa. ”
Toimitusjohtaja on myös toiveikas jalkapallon MM-kisoissa 2014 ja olympialaisissa 2016 jonkin verran elinolosuhteiden parantaminen Brasiliassa, mikä infrastruktuuri-investoinnit teihin, julkinen liikenne ja lentokentät.
Executive suihkukoneet ovat lumoava käsite; heittää mukavasti, suorituskyky ja kestävä rakenne ja se tulee liiketoimintaa sex appeal mukaan pomo Brasilian ilmailu jättiläinen.
Hän lisäsi: “Brasilia, valitettavasti, ei ole ilmeinen kohde korkean teknologian yrityksiä investoimaan, rakentaa esimerkiksi globaalin viennin … Paljon ohjaa Brasilian kotimarkkinoilla.”
Frederico Curado johtaja Embraer, kertoi CNN yritys oli yhdistetty “molempien maailmojen parhaat puolet” luoda hyvin “sex houkutteleva” linjaa executive suihkukoneet.
Mukaan Curado, korkea-kustannuksia ja byrokratiaa on vaikea tehdä liiketoimintaa Brasiliassa, vaikka sen “valtava potentiaali.”
Embraerin työnnä markkinoille 13 vuotta sitten otti kilpailun yllätys, mutta se tuli “pelin vaihtaja”, koska se keskittyy suunnitteluun, mukavuus ja teho, Curado sanoi.
Yhtiön ensimmäinen malli oli Legacy 600 ja nyt aikoo julkaista kaksi lisää niin monta vuotta, ja markkinat vakaana kun finanssikriisin räjähti viisi vuotta sitten, mukaan Curado.
Yhtiö toimittaa myös 50% lentokoneen Brasilian ilmavoimien ja Curado edelleen sitoutunut kyseiseen maahan. “Ehdottomasti Brasilia on suurin puolustus asiakas, on aina ollut, tulee aina olemaan”, hän sanoi.
Mutta laskun jälkeen teollisuustuotteiden vienti viime vuosikymmenen aikana, kilpailukyky ovat koetelleet vahva valuutta.
Yhtiö toimittaa myös 50% lentokoneen Brasilian ilmavoimien ja Curado r

Embraer on saamassa veto alalla, hän sanoi. “Olemme noin 15% markkinaosuus määrällä mitattuna lentokoneiden 12 vuotta sitten, joten tämä on kasvavaa liiketoimintaa meille”, hän lisäsi. “Tietyssä mielessä [on] outgrowing liiketoimintaa.”
Embraer, perustettiin yli 40 vuotta sitten, on myös haluavat tunkeutua Yhdysvaltain puolustus markkinoilla. Helmikuussa Yhdysvaltain ilmavoimat ilmoitti se oli valittu Embraer Defense sen LAS (Light Air Support)-ohjelman, sopimuksen 20 koneen arvoinen 427.000.000 dollaria.

EU-Asia