Parhaat maat ostaa uusia kansalaisuuden

Ylimääräinen 50,000 dollaria hakemusmaksu ja ns 7500 dollaria “due diligence maksu” olemassa päälle investointien määrä.
Jos hanke hyväksytään, uudet kansalaiset saavat viisumivapauden lähes 120 maassa, jotka ovat Iso-Britannia, Ranska ja Kanada.
Euroopassa, Itävallassa seisoo yksinäinen maa, jossa kansalaisuuden investointi on mahdollista, mukaan Henley ja kumppanit.
Reittiä, ottanut muutaman ja toteuttaa vielä vähemmän, voi tapahtua “tekee poikkeuksellisen palveluja tasavallan intressiä” mukaan Itävallan hallituksen verkkosivuilla. Yksi tällainen palvelu, joka on selvitetty ennen asiakkaita, lisätään Henley & Partners, on suora investointi 10 miljoonaa dollaria
1.. St. Kitts ja Nevis
Käteisellä kansalaisuus on helppo käsite ymmärtää. Se parhaiten koskee vain kaksi maailman maat – jotka molemmat sattuvat olemaan Caribbean – ja on 100% laillista ja voi tapahtua niin vähän kuin muutaman kuukauden.
Pienin kansakunta kaikissa Amerikassa, saari liiton St. Kitts ja Nevis, houkuttelee mahdollisille kansalaisille enemmän kuin vain trooppisia tuulia, huojuvat palmut ja valkoiset hiekkarannat. Se myös touts mitään henkilökohtaista tuloveroa, avustus useita kansalaisuutta ja viisumivapaus lähes 130 maassa.
“Kaiken, St. Kitts ja Nevis selvästi tarjoaa houkuttelevin kansalaisuus-by-investointiohjelma saatavilla tänään”, sanoi Henley ja kumppanit, Zürich-pohjainen erikoistunut konsulttiyritys maailmanlaajuisen asuinpaikka ja kansalaisuus suunnittelua viimeisten viidentoista vuoden aikana.
Perustettu vuonna 1984, St. Kitts ja Nevis kansalaisuus-by-investointiohjelma on pitkäikäisimmistä ohjelma maailmassa ja tarjoaa kaksi keinoja uuden passin.
Halvempi vaihtoehto edellyttää 250,000 dollaria panos maan sokeriteollisuuden monipuolistaminen Foundation. Alkoi vuonna 2006, se pyritään siirtämään maan sokerista riippuvaisten palveluun suuntautunut talous.
Kiinteistösijoitus – ja korkeampi 400,000 dollaria investointi – on toinen reitti kansalaisuuden. Hallituksen verkkosivuilla kätevästi luetellaan lähes 60 hyväksytty kehitystä – houkuttelevista nimiä kuten Sundance Ridge, Calypso Bay ja Windswept Residence.
Kuka tahansa voi hakea kansalaisuutta, paitsi yksi maa: Iran. Iranin kansalaisille oli oikeutettu vuoden 2011 lopulle, jolloin kanslia keskeyttää ohjelman jälkeen iranilaiset hyökkäsivät Britannian suurlähetystöön Teheranissa.
Kun yhteyttä CNN, St. Kitts ja Nevis tiedottaja sanoi hakijoiden määrä hyväksyä alle kansalaisuus-by-investointiohjelma “on luottamuksellista tietoa, että yhteissijoitusyrityksen ei tarjota yleisölle.”
Henley ja kumppanit totesi, että “muutama passeja on myönnetty.”
2. Dominica
Jos sinulla on vähemmän rahaa investoida, Dominica on toinen trooppinen Karibian kohde harkita.
Vaikka ei ole vielä virallista, tämä kolmas Karibian saarivaltio voivat sallia taloudellisen kansalaisuuden heti tänä kesänä.
Kun vuoden edestakaisin, maan parlamentti vihdoin ohi niiden kiistanalainen kansalaisuus-by-Investment Program (CIP) Bill maaliskuussa mukaan paikallisten raporttien.
Samanlaisia ​​St. Kitts ja Nevis, +250,000dollari osuus maan National Development Fund tai 400000 dollaria kiinteistösijoitusyhtiö hyväksytyissä kehitystä tarvitaan. Kolmas vaihtoehto on 1500000 dollaria “yritysten investointeja”, jonka avulla hakija laittaa rahaa hallituksen hyväksymän yrityksille.
Ei pidä sekoittaa Dominikaaninen tasavalta, tämä saari vain noin 73000 ihmistä on tarjonnut kansalaisuus-by-investointiohjelma vuodesta 1993. Niistä neljä paketti vaihtoehtoja, yksi hakija investointi vaatii vain 100000 dollaria talletus National Bank Dominican thecountry suurin rahoituslaitos. Investointien määrä kaksinkertaistuu perheen neljä.
Hakijoiden on oltava “erinomainen luonne” on odotettava “vähintään kahdeksan viikkoa” hyväksyttäväksi ja tulee olla “perustason” Englanti, mukaan Dominica verkkosivuilla yksityiskohtaisesti kansalaisuuden polku.
Lisäbonuksena: sijoittajat voivat jäädä kotimaahansa pakollisia haastatteluun, jos ne jalka laskun kolme jäsentä haastattelun paneelin lentää niitä – kaikki kustannukset hotelli, lentoliput, määrittelemätön päivärahaan ja lisäksi 3000 dollaria.
Kuitenkin investoinnit vähenevät este suhteessa St. Kitts ja Nevis, vain antaa viisumivapaus 85 maassa.
Yli 2000 perhettä on saanut kansalaisuuden järjestelmän mukaan Henley ja kumppanit.
3. Antigua ja Barbuda
Oletko uupunut kotimaassa, haluavat maksaa vähemmän veroa, vapaus matkustaa ja pyrkiä parempaa elämänlaatua?
No, jos sinulla on niin vähän kuin 100,000 dollaria niin voit ostaa kansalaisuuden pienellä, trooppisella Karibian kansakunnan että punkkeja kaikki nämä laatikot. Kolahtaa investointi jopa 5.000.000 dollaria ja elämänlaatua voisi raketti as you go Down Under, kaksinkertainen ja wieniläiskahvia voisi aloittaa aamurutiineihisi – niissä on arvokkaita pääsy läpi lähes koko Euroopassa.
LUE: Missä Edward Snowden?
Sen lisäksi ilmeinen maissa, kuten Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Iso-Britannia, joka on sijoittajien ohjelmia ja väyliä kansalaisuus, tässä on luettelo maista saatat olla huomaamatta. He toivottaa sinut tervetulleeksi – jos et katso niitä rahaa.

EU-Asia