Pahoinpitelyn Britannian odottaa enemmän huono sää

Tuhannet kodit ovat uhattuina, rautatieliikenne on peruutettu, ja sotilaita on kutsuttu vauhdittaa tulva puolustuksemme Britannian henkselit tuhoisampaa sadetta.
Viranomaisten Yhdistyneessä kuningaskunnassa vietti viikonlopun taistelee laajalle levinneet tulvat Etelä- ja länsiosissa kesken heidän eniten myrskyjä Britanniassa, Irlannissa ja Ranskassa.
Ympäristökeskus on antanut 14 vakava tulva varoitukset pitkin Thames-joen Etelä-Englannissa, missä luki joen tasoa, jotka olivat jo erittäin korkea olivat tulossa kasvaa edelleen.
Yhdistynyt kuningaskunta on kärsinyt huono sää sillä joulukuun alussa, nimittäin voimakas myrskyjen ja kaatosateiden rankkasateet ja Leikkuut Lounais Englannissa ovat tulvineet, pakottaa monet kodeistaan.
Ja ei ole letup vielä.
“Ääri jatkaa uhata yhteisöjen tällä viikolla lisää pahoja tulvia odotettavissa maanantai-iltana tiistai pitkin Thames Berkshire ja Surrey,” Paul Leinster, ympäristökeskus, toimitusjohtaja sanoi julkilausuman.
“River pitoisuudet ovat korkeita koko south west, Keski- ja Etelä-Englannissa ja edelleen sade on mahdollista aiheuttaa merkittäviä tulvia.”
Kosteisiin tammikuussa 248 vuosina
Englanti kärsi kosteimmista tammikuussa vuodesta 1766 ja ympäristökeskus sanoi, se on myös siirtymässä kohti kosteisiin talvi 250 vuotta.
Puuskissa jopa 80 mph, rankkasade ja valtavia aaltoja tehnyt jopa Viimeisin ääri peräisin Atlantin valtameren ja ajaa, meteorologit sanoa, pitkä ja voimakas polar vortex.
Satoja ihmisiä on jo ajettu pois kodeistaan. Ja voimakkaasti kylläinen maahan enemmän sadetta lisätä tulvariskiä eri puolilla maata.
Sotilaat on otettu käyttöön joitakin tuhoalueilla lisätä tulva puolustuksemme täyttämällä ja pinoaminen hiekkasäkkien.
Joet ovat penkereiden, tulvia lähistöllä puita ja penkit ja uhkaa ominaisuudet.
Merkittävä tapaus
Thames-joen joissakin kylissä näki heidän jo tulvivat kaduilla ja tuhansia koteja on ollut uhattuna.
Jotkut asukkaat kanootteja melotaan tai työntää kottikärryt täynnä omaisuutensa alas kadulla.
“Poliisi on ilmoittanut tulviin liittyvät olosuhteet Thamesin laaksossa merkittävä tapaus ja jatkaa kumppaneiden auttaa paikallisia yhteisöjä” Thamesin laaksossa poliisi tweeted.
Junayhteydet ovat myös häiriintyneet voimakkaat tuulet ja rankkasateet ovat aiheuttaneet, tulvat, maanvyörymät ja esteitä rautateillä.
“Tällä hetkellä Eastbury ja Purley on Thames–kaksi useilla aloilla, jotka ovat tulva varoittaa–he ovat todella tulvinut” Peta Stoddart-Crompton, West Berkshire neuvoston sanoi.
“Meillä armeijan auttaa meitä. Olemme keskellä kriisiä. Ihmiset ovat joutuneet lähtemään kodeistaan. Olemme nyt muutaman päivän hätätilanteessa. Meillä on ollut meidän hälytyskeskukseen Avaa.”
Painostaa hallitusta
Hallitus on kohdistunut paineita sen käsittelyä pahoinpitely Britannian myrskyt.
Joidenkin alueiden osiin on vedenalainen yli kuukauden vihainen asukkaiden kritisoi hallitus ei tehnyt tarpeeksi tulviin tai ei reagoi riittävän nopeasti auttaa niitä vaikuttaa tuhosta.
Pääministeri David Cameron on ilmoittanut lisärahoitusta tulva puolustus korjaus ja huolto.
“Emme toimita riippumatta välitöntä käytännön tukea ja apua tarvitaan onko ylimääräisiä pumput ja hiekkasäkkien; sotilaallisen tuen kentällä. hätärahasto uuden 7 miljoonan punnan (11,5 miljoonaa dollaria) vaikeat sääolosuhteet avun rahastosta kunnanvaltuustojen,”hän sanoi tiedotteessaan.
Cameron matkusti osa tuhoalueilla maanantaina. Hallituksen hätä komitean toisessa kokouksessa oli tarkoitus myöhemmin maanantaina.

EU-Asia