Paavi laittaa St. Peter luut esillä on Vatican

Haudattu Vatikaanin ja vuosikymmenten piilossa sisällä Pyhän istuimen alla vuosisatoja pitkä uskotaan St. Peter, yhtenä isät kristillisen kirkon mies luut ovat esillä ensimmäistä kertaa.
Kiistanalainen edelleen paljastui yleisölle sunnuntaina massa Pietarinaukio merkinnän tekemisestä katolisen kirkon “vuoden uskossa.”
Kirjallisesti L’Osservatore Romano, puolivirallinen Vatikaanin sanomalehden Archbishop Rino Fisichella sanoi “pyhäinjäännöksiä traditiota tunnistaa ne apostoli, joka antoi henkensä Herran” esillä osana palvelua.
L’Osservatore Romano raportit 8,5 miljoonaa pyhiinvaeltajat on arvostettu pyhäinjäännöksiä vuoden aikana.
Mutta onko luut, yleensä pidettävä uurnan paavi itse Chiusarelli oma Kappeli sijaitsee todella ovat St. Peter, kalastaja-kääntyi-opetuslapsi, joka tuli ensimmäinen paavi on avoin kysymys.
Perinne on se, että St. Peter oli marttyyriksi–jäseneltä ristiinnaulitsemisen ylösalaisin–Roomassa vuonna 64 jKr. ennen on haudattu kaupunkiin.
Kirjassaan “Vatikaanin Diaries” John Thavis kirjoitti, että “St. Peter’s tomb hautausmaa Vatikaanin kukkula tuli… suosittu pyhiinvaelluskohde” kehotukset keisari Konstantinus rakentaa kirkko hänen kunniakseen luvulla.
Jää, joka paljastetaan sunnuntaina oli joukossa havaittu arkeologisia kaivauksia alkanut sivuston vuonna 1939. 1968 sitten paavi Paavali VI ilmoitti, että he olivat todettu “siten että uskomme vakuuttava.”
Mutta ei ole DNA-todisteita lopullisesti todistaa henkilöllisyytensä, onko ne kuuluvat St. Peter on todennäköisesti jatkossakin kestävä mysteeri.
CNN: n Vatikaanin analyytikko John Allen sanoo, että kuten niin paljon koskevat uskonto, usko, että luut ovat ne opetuslapsi tulee alas uskoa.
“Kuin muut kuuluisa pyhäinjäännöksiä kuten Torinon käärinliina tai Mary vyö ne herättävät kunnioitusta ja omistautuminen riippumatta niiden todellisen alkuperän” Allen kirjoittaa Op-Ed CNN: lle. “Uskon, kuten Raamattu asian ilmaisee, on tiedot asioita ei ole nähty.”
Kuka oli St. Peter?

 

Kristityt uskovat, että St. Peter oli kalastaja rannalla järvi Galilean (ja nykypäivän Israel), joka tuli yksi varhaisimmista ja lähin opetuslapset Jeesus Kristus.

 

Alun perin nimeltään Simon, Jeesus antoi hänelle nimen Keefas tai Petros, eli “Rock”.

 

Raamatun mukaan, kun Jeesus pidätettiin, Peter evätään tietää häntä kolme kertaa, mutta seuraava Jeesuksen ristiinnaulitsemisen, hän oli yksi ensimmäisen todistajia ylösnousemukseen.

 

Hän johti kirkon alkuaikoina, ja on tunnustettu ensimmäinen paavi Rooman katolisen uskon.

 

St Peter uskotaan Roomassa noin AD 64 marttyyriksi–jäseneltä ristiinnaulitsemisen ylösalaisin–. Vatikaani tärkein kirkko on nimetty hänen kunniakseen.

EU-Asia